janpos Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Wstrzymałbym się z otwieraniem szampanów. Podejrzanie to wygląda. Nie mówiąc już o pozycjach widmo, bo to przy każdej zmianie można zaobserwować, ale skala wzrostów jest podejrzanie duża. Z drugiej strony poprzedni pingwin wyglądał podobnie. Najpierw spadki, po 2 miesiącach bardzo duża liczba powrotów. Ale tym razem wskoczyły też strony, które spisałem na straty i od pół roku leżały nieruszane i tak naprawdę nie powinny się w TOP teraz znajdować. Edytowane 24 Listopada 2016 przez janpos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Spada źle, idzie w górę też źle... Ciężko wam dogodzić 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfidonfi Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 @D_S zgadza się; ja też mogę tylko potwierdzić, że mrozy puściły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Tak już jest z pozycjonowaniem. Coś idzie do góry, coś spada. Fakt, są duże wzrosty i należy się cieszyć. Jak ma spaść to spadnie, można robić tylko wszystko aby nie spadało. A jak Google coś po zmienia w parametrach to już nie mamy na to wpływu. Jak ktoś napisał: spada - ŹLE, idzie do góry - TYŻ NIE DOBRZE. Więc jak ma być? Edytowane 24 Listopada 2016 przez mefi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Więc jak ma być? Ma być dobrze 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabel Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Uważam, że to na chwilę.Może G padł jakiś DC albo ich AI zwariowało i wrzucili kopię sprzed 3 miesięcy.- Wyniki z proxy zachodnich są inne niż z PL - widzę że dla fraz gdzie zmieniłem pozycjonowaną podstronę w serpach pokazuje stare podstrony (już nie pozycjonowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie jest to kopia. Pozycję są wyższe Wysłane z mojego Lenovo K50a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Wiadomo, że nie kopia, co to za teorie z TVNu znowu No ale nikt nie łudzi się, że te wyniki zostaną, więc na pewno chwilowe. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Anmato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Dzisiaj też widzę powroty o których mówicie.. u mnie ciekawie wyglądał miniony tydzień. Jak będzie dzisiaj? 36% miałem 20 listopada Według mnie wygląda to tak jak mówicie, że jakby cofnęli się do stanu sprzed września, bo wróciły frazy, które wtedy wypadły. Ale nie na wszystkich stronach. Skuteczność którą miałem wcześniej wypracowałem na innych stronach, które nie ucierpiały we wrześniu. Teraz wszystko z dnia na dzień jebło i nagle powroty. Nie bądźmy naiwni, na pewno tak nie zostanie Odnoszę też wrażenie, że im starsze linki tym stabilniejsze. Edit. pozycje wróciły pomimo wycofania statlinka (zamiast tego dodałem inne linki) Edytowane 24 Listopada 2016 przez pablitomet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 wygląda na to że przeliczają wszystko na nowo [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Pojawiły się topy na stronach które były robione od sierpnia, zaczęły być jakieś pozycje pojedyncze w top10, walnęło we wrześniu. Dziś 3/4 fraz w top. Sierpień - poza setką pierwszą. Wczoraj - poza setką pierwszą. Dziś - 3/4 w top. Czyli nie zwykłe cofnięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 a miało nie być więcej tzw. "update'ów" i wszystko miało być "live".... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Przeciez jest A przynajmniej tak chca zebysmy mysleli. Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 a miało nie być więcej tzw. "update'ów" i wszystko miało być "live".... Tak samo, jak to miał nie być pingwin I tak samo, jak nie bierze już pod uwagę linków z g***ianych miejscówek Tja... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Cfaniaki, wszystkie informacje wprowadzały w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi