zgred Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 updjet na pewno potrwa ze 2-3 tygodnie. Jak ktos ma prosiaki prywatne i mu przycina sprawdzani epozycji to po tym widać, kiedy updejt się zaczyna i kiedy konczy bo z reguły wtedy prosiaki ostro "siadają" i sprawdzenie pozycji trwa dłużej niz zwykle. Jak zaczyna sie updejt to w GSC z reguły jest opóźnienie 1-2 dni w pokazywaniu statystyk 2 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Tak dla poluzowania napięcia proponuję przejrzeć kilka stron z początku tematu 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 27 minut temu, Nikonem napisał: kilka stron z początku tematu To były czasy, gdy PiO można było czytać z "popcornem pod ręką" rozrywka w pełnym tego słowa znaczeniu 1 1 Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korpo Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 @zgredWitam mam pytanie, google znowu robi jakiś update? ostatnie 2 dni mam spadek wejść o jakieś 40%, ale tylko na jednym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 A skąd masz informacje o jakimś update Google?? Tu nikt nic nie wie Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 27 minut temu, Korpo napisał: @zgredWitam mam pytanie, google znowu robi jakiś update? ostatnie 2 dni mam spadek wejść o jakieś 40%, ale tylko na jednym sklepie Wystarczy poczytać posty ze zrozumieniem, są tutaj nawet dany ich umieszczenia. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 27 minut temu, Korpo napisał: @zgredWitam mam pytanie, google znowu robi jakiś update? ostatnie 2 dni mam spadek wejść o jakieś 40%, ale tylko na jednym sklepie tak, od 2 dni i ma potrwać 2-3 tygodnie. czytaj wątki powyżej i śledz informacje z google bo nawet to potwierdzili Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Swoją drogą, ostatnio odpaliłem trochę większe linkowanie dla testu, i **** bombki strzelił, nic się nie dowiem ;( 1 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Największe tąpnięcie w serpach póki co już było, dzień po ogłoszeniu core update przez Google. Przy jednym z poprzednich core update było podobnie, drugie większe pod koniec wdrażania. Choć teraz może być rzeczywiście inaczej. 1 godzinę temu, Aleksiejs napisał: testu Niestety wszystkie testy odpalone w okolicy core update idą do piachu, trzeba czekać i odpalić nowe jak już zakończą "mieszanie". [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Update ostatecznie zakończył się, ja na koniec nie widziałem spektakularnych zmian w serpach. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roktan Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) U większości pewnie wszystko na zielono u mnie raczej spadki na poziomie 20% widoczności (nie wszędzie). Bez spadków za to tam gdzie od 1,5 roku nic nie było linkowane a ostatnie teksty dodane były ze 2 lata temu (niszowa strona). Delikatnie jeszcze skaczą wyniki, ale większych zmian już pewnie nie będzie, niestety bez spektakularnych wzrostów . Za to jak nowe teksty wbijały się często na 1 miejsce od razu po indeksacji tak teraz lecą 4-5 strona i powoli w górę. Totalny random, miało być lepiej a powyskakiwał miejscami taki syf, że głowa mała. U mnie mała próbka więc wniosków pewnie nie wyciągnę z tego jakiś sensownych, pewnie przyjdzie mi poczekać na jakieś podsumowania na bazie tysięcy domen, inaczej słabo to widzę. Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Roktan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzdw Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 U mnie jakoś tak mało tego zielonego po zmianach w algo. Blog wielotematyczny--> www.pisany.pl Copywriter --> www.strefapisania.pl O psychologi słów kilka --> Psychologia blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 23 godziny temu, damianzdw napisał: U mnie jakoś tak mało tego zielonego po zmianach w algo. To popracuj nad contentem Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 @s_matysik, nie jestem przekonany czy na pewno się u nas skończył, dzisiaj mi jeszcze mocno mieli na dwóch projektach. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roktan Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 3 minuty temu, Aleksiejs napisał: @s_matysik, nie jestem przekonany czy na pewno się u nas skończył, dzisiaj mi jeszcze mocno mieli na dwóch projektach. Mam podobne zdanie. Codziennie jakieś mniejsze lub większe zmiany widać i tak jak pisałem wyżej, jakieś dziwne strony powchodziły w top'y miejscami i ciężko mi uwierzyć, że tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi