s_matysik Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Może związane z: https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/wydarzenia/eksplozja-w-centrum-danych-google-trzy-osoby-ranne-problemy-z-dzialaniem-serwisow/zkkb1hg [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polinfor Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Moim zdaniem mają jakieś problemy techniczne w Google, coś się sypnęło z cache stron ale tylko niektórych i problem widać tylko na niektórych DC. Pewnie za kilka dni przemielą i się temat uspokoi. Jeśli to celowy update to trochę słabo wyszło. Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO ----- Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roktan Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Już kilka dni temu było widać dziwne ruchy, był moment, że na jednej stronie niemal wszystko weszło do TOP1. Niestety nie utrzymało się zbyt długo Niektóre frazy uciekają bez wyindeksowania artykułu, czyli na kilka fraz wszystko rankuje po staremu a na dwie frazy przykładowo wyświetla się kategoria albo strona główna. I to niestety w sporej liczbie. Ostatni update pokazał mi tylko,że G jest jeszcze daleko w tyle z oceną "jakości" kontentu. Tyle syfu co powchodziło na wysokie pozycje od tego czasu to głowa mała. A mówiąc syf mam na myśli kompletny bełkot niezrozumiały dla człowieka poprzeplatany frazami kluczowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Leci kolejny update oficjalnie Można było się spodziewać - od kilku dni indeksacja trwała dłużej, aktywność Google Bota była wzmożona etc. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 13 października był kolejny niepotwierdzony update, czyli równo miesiąc po ostatnim. https://www.seroundtable.com/unconfirmed-google-search-ranking-algorithm-update-34246.html Można było zauważyć solidne przeliczenia w pozycjach. Jak u Was po update, zauważyliście? [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 2 minuty temu, s_matysik napisał: Jak u Was po update, zauważyliście? nic - na festiwalu byłem 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Zacnych trunków? Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Godzinę temu, okazwłoka napisał: Zacnych trunków? ja tylko o Core Updates mówiłem obecnie nic sie nie dzieje Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 W dniu 15.10.2022 o 18:17, s_matysik napisał: Jak u Was po update, zauważyliście? Są jakieś sygnały o aktualizacji ale nie należy się przejmować. Na zielono Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 W USA dostaliśmy na jednym projekcie HCU po łapkach W PL po aktualizacji z 13/14.10 dostaliśmy tez na 1 projekcie po łapkach Kminimy o co kaman. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 dni temu znów aktualizacja - tym razem spam updates Na razie nie widziałem większych ruchów w serpach. Ogólnie dziwna sprawa z tymi częstymi update oficjalnie ogłaszanymi. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 A dziś rozpoczęło się wdrażanie spam link update ciekawe jak duże będą zawirowania [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 @s_matysik, mnie to póki co zdechły proxy, więc się nie przejmuję 2 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Te ich "unnatural links" gdyby rzeczywiście tak działało to byłby koniec SEO Zobaczymy do czego się dziady przyczepią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Im to się opłaca, a "unnatural links" to kolejna PR akcja nic więcej, tak mi się wydaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi