okazwłoka Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Może to być nawet jakaś czkawka z indeksacją. A w cache są? Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.marty Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 16 godzin temu, okazwłoka napisał: Może to być nawet jakaś czkawka z indeksacją. A w cache są? Tak wszystkie artykuły są w caache. W gsc jak wspominałem też są jako zaindeksowane tylko przez site żaden się nie pokazuje no i na frazy kluczowe też nie wyświetlają się wgl. Nawet jak dodałem artykuły na bardzo łatwe frazy, takie gdzie w serp jest powiedzmy 70 wyników, to nawet tam się nie pokazuje więc trochę dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 18 minut temu, karol.marty napisał: Tak wszystkie artykuły są w caache. jak gadacie o indeksacji to założcie sobie oddzielny wątek bo to nei ma nic wspolnego z algorytmami. 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Znów core natomiast można było się tego spodziewać, pare rzeczy wskazywało na to ostatnio [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Dziś bardzo mocno widać przeliczenia Core, na razie wydaje mi się, że jest mocne przeliczenie linków Tutaj przykładowa domena, gdzie był spory odpływ linków: A tu mocno linkowane domeny: Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 @s_matysik no widać przeliczanie, ale mam np. domenę gdzie linków od bardzo dawna nie ma nowych i dzisiaj na kilka kluczowych fraz wskoczyła z top3 na top1, oby się utrzymało Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitreq_ Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Ogolnie u mnie w najmocniej linkowanej domenie widac skoki do gory i oby tak zostalo. Ale na domenie, ktora linkowalem okolo 2012-2015 (ktora spadla i wykupilem 2 lata temu) i teraz dla testow linkuje je narzedziami to tez calkiem niezle offside.pl | legia.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Może top2 straciło linki. Oczywiście linki to nie tylko ilość. Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.marty Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 09:38, s_matysik napisał: Dziś bardzo mocno widać przeliczenia Core, na razie wydaje mi się, że jest mocne przeliczenie linków A w jakich niszach zauważasz zmiany jak na razie? Bo ja tak sprawdzałem trochę branże medyczną + suple no to jak dotąd bez większych zmian w serpach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubinium Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 56 minut temu, karol.marty napisał: Bo ja tak sprawdzałem trochę branże medyczną + suple Miesza, miesza ale nie we wszystkich krajach. U mnie największe ruchy na bałkanach, mniej w europie zachodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Generalnie największe ruchy widziałem na frazach komercyjnych (różne branże) + na frazach lokalnych. Natomiast w tym przypadku raczej nie chodzi o konkretną branżę. Mam wrażenie, że ten core update był "korektą" aktualizacji algorytmu z grudnia 2022. Poniżej przestawiam przykład: Strona oberwała w grudniowej aktualizacji: Teraz w momencie wdrożenia core update cała strona była "na zielono", obecne wyświetlenia idealnie zrównały się ze stanem sprzed roku: [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 U nas na zielono wszedzie bez względu na treści i linki, ale tam gdzie prowadizmy treści wzrosty są wieksze i lepsze i nadal się trzymają wynii. Tam gdzie linki były jedynie to wzrosty są sporadyczne ale tez znaczne. Spadków nie ma. Constans jest tam gdzie technologicznie storna jest do d... Ciekawostka: zgred wrócił mi na niektore frazy a nie byłem w topach ze 4-5 lat ... bez niczego Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 U mnie jedynie widać zmiany na medykach, reszta stoi jak stała, albo nawet leży LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.listedai.co/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otwartyserwisagd Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Hej po update algorytmu serwis https://e-naprawy.pl , znacznie spadł w rankingu. Czy jest ktoś kto może coś powiedzieć więcej. Zaproponować ruchy? Z wyrazami szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Jeszcze nie ma końcu rolloutu, wiec trzeba poczekać z "pracami naprawczymi" LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.listedai.co/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi