tomierc Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) Problem jest to, że uważacie mnie za nowicjusza I już sobie sami teorie dorabiacie do linku ze stopki, na tym forum - z jakiego na pewno bym nie liniował do siebie do stron poważnych (nie związanych tematycznie z tematyką tej strony) Gdzieś już kilka razy z tego co pamiętam pisałem - mam głównie strony monotematyczne. Może nie doczytaliście. Ale teorie sobie dorobiliście na bazie własnych projekcji. Nawet sobie przyklepali piąteczkę ;-D Edytowane 17 Maja przez tomierc Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Ja bynajmniej nie traktuję Cię jako nowicjusza. Stwierdziłem jedynie, że ta w stopce to precel. W wysportowanym ciele zdrowy duch - https://ripper.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Nie kłócić się. Wrócę potem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Panowie, Panie i wszystkie nietypowe stwory, które są na bieżąco w temacie SEO. Prośba o merytoryczne zweryfikowanie jak to aktualnie u was wygląda. VPN — lokalizacja polska ewentualnie proxy z lokalizacją w Polsce wyniki dla Google w trybie incognito fraza sklepowa w liczbie pojedynczej tz layout wyszukiwarki nastawiony na produkty z cenami wyniki od góry Sponsorowana belka z kartami produktowymi wyniki sponsorowane - 2 odnośniki wyniki naturalne - 4 odnośniki sekcja produktów 2x4 - 8 odnośników Więcej pytań ... - 4 pytania wyniki naturalne - 1 odnośnik Grafiki 1x3 wyniki naturalne - 4 odnośniki sekcja produktów 6x4 - 24 odnośniki wyniki sponsorowane - 1 odnośniki Inni wyszukiwali również Jak dla mnie coś jest tu skaszanione. Drugie ustawienie bardziej "naturalne" brak VPN i proxy wyniki dla Google w trybie incognito fraza sklepowa w liczbie pojedynczej tz layout wyszukiwarki nastawiony na produkty z cenami wyniki od góry Sponsorowana belka z kartami produktowymi wyniki sponsorowane - 1 odnośnik wynik naturalny - 1 odnośnik Więcej pytań ... - 4 pytania wyniki naturalne - 4 odnośniki sekcja produktów 2x4 - 8 odnośników wyniki naturalne - 3 odnośniki sekcja produktów 6x4 - 24 odnośniki wyniki naturalne - 1 odnośnik Miejsca — mapki Google - 2 odnośniki wynik naturalny - 1 odnośnik wyniki sponsorowane - 1 odnośnik Inni wyszukiwali również Pierwsze ustawienie to symulacja jakiekolwiek monitoringu, który w idealnych ustawieniach ma proxy z polski. Drugie ustawienie jest naturalne Prośba jest taka — ile u was pojawia się sekcji produktów po ile produktów w wynikach naturalnych na pierwszej stronie, czyli do miejsca Inni wyszukiwali również? Wiem, że na pierwszej stronie pojawiają się jeszcze inne elementy typu Porównywarka miejsc, Witryny produktów — mi chodzi tylko o sekcje produktów mające odnośniki do stron produktowych sklepów. Dla w/w przykładu wychodzi mi 32 odnośniki. Jak to jest średnia ilość dla najbardziej popularnych fraz sklepów internetowych, to tradycyjne wyniki naturalne, które śledzimy w monitoringach się trochę gubią. Wychodzi mi, że liczyć się będą tylko strony w top 5. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wam Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja 23 godziny temu, Grey Ronin napisał(a): Drugie ustawienie bardziej "naturalne" brak VPN i proxy wyniki dla Google w trybie incognito fraza sklepowa w liczbie pojedynczej tz layout wyszukiwarki nastawiony na produkty z cenami Proszę bardzo: wyniki od góry Sponsorowana belka z kartami produktowymi sekcja produktów 2x4 - 8 odnośników wyniki naturalne - 4 odnośniki Grafiki 1x3 Więcej pytań ... - 4 pytania wyniki naturalne - 5 odnośników sekcja produktów 6x4 - 24 odnośniki Inni wyszukiwali również 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Czy po ostatnim update podstrony poleciały Wam od razu mocno - o kilkanaście, kilkadziesiąt pozycji, czy tak jak mnie - stopniowo np. z 1 pozycji na 3, po powiedzmy dwóch tygodniach na 10, po kolejnych dwóch tygodniach na 19... ? W wysportowanym ciele zdrowy duch - https://ripper.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) U mnie strony monotematyczne trzymają się i ogólnie kilka z nich zyskało nawet +30% Strony wielotematyczne (mam ich a zasobach niewiele) wszystkie oberwały, bez znaczenia na jakość ich treści. Nawet te z treściami mocno PRO co miały 100% bardzo wysokiej jakości dostały po tyłku mocno. Ogólnie najlepiej trzymają się strony u mnie komercyjne i dodatkowo jakie korzystają też przez klientów z dodatkowych reklam oczywiście w google. Strony niekomercyjne odnotować można w nich pogorszenie wyników, bez znaczenia na to jakiej są jakości. Ogólnie mamy w pakiecie raczej strony mocno tematyczne i bardzo zadbane z treścią, ale i też kilka śmieci jak choćby i ta z sygnaturki. Jak co Update to pikuje do wyzerowania wyników. Edytowane 26 Maja przez tomierc Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Monotematyczne, wielotematyczne - to nie ma nic do rzeczy z updatem ostatnim. Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 29 minut temu, okazwłoka napisał(a): wielotematyczne czekam az według wypowiedzi oberwie onet, allegro i tego typu rzeczy Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farlicki Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Ja tam widzę wszędzie Allegro, jakby pół internetu to było Allegro. W ogóle wyniki wyszukiwarki są coraz częściej bardzo podzielone i zepchnięte przez Adsy, sekcje produktowe, wszystkie obrazki, podobne pytania i inne dodatki. To już nie jest wyszukiwarka. Wyniki naturalne zajmują jakiś mały kawałek strony i są najmniej widoczne. Youtuba się nie da oglądać w wersji darmowej, bo co dwie minuty ekstremalnie irytująca reklama w koło ta sama. Świetny sposób na zniechęcenie do swojego produktu. This is Google. Edytowane 28 Maja przez Farlicki 1 Pozdrawiam Swidnica24 - Lokaty w Portalu o Świdnicy Portal dla kobiet Portal Biznesowy Inne niezaindeksowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Tak to jest z monopolistą, może robić co chce, a i tak wszyscy będą korzystać i z youtuba i z G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 3 godziny temu, roli napisał(a): Tak to jest z monopolistą, może robić co chce, a i tak wszyscy będą korzystać i z youtuba i z G. Nieprawda bo wszyscy to wszyscy, a ja nie korzystam oraz moja rodzina także i większość znajomych także nie korzysta z nich. Udział obecnie to nadal chyba z 90% rynku wyszukiwarek - to tylko dowodzi jak ludzie są podatni na manipulacje i się nie kapują, że coś jest nie tak. Tak wiele ludzi jest bierna mimo niekorzystnych dla nich zmian - bo wyniki dzisiejsze google to jest praktycznie spam. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja a możecie przestać płakać? Bo nudno się robi ... 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 10 godzin temu, zgred napisał(a): a możecie przestać płakać? Gdzie jak nie tu, Zgredziu, taki rzewny temat... 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Ciekawe, czy jakiś większy update idzie, narzędzia pokazują większe wahani w wynikach wyszukiwań: AccuRanker: Algoroo: Ja w PL od 10 czerwca widziałem już pewne przeliczenia podstron, które zostały pewien czas temu zaindeksowane, a teraz weszły na wysokie pozycje. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi