Skocz do zawartości

Korzystacie z Kulfika?

PanCaroWeb

Rekomendowane odpowiedzi

Kupowałem przez Seosklep24  usługę precle kulfika , po zniknięciu zgłosiłem reklamację , i o dziwo uznano moją reklamację :) , dostałem kolejny raport  z linkami było fajnie ,ale niektóre domeny już znikają,

Ja rozumiem że niekt nie będzie trzymał precli w nieskończoność  (wyjątki się zdażają) ale znikajace precle  to coś co bardziej szkodzi niż pomaga. Rok to raczej minimum, w końcu na tyle się przedłuża dzierżawę domeny, chyba że czegoś nie wiem i można dzierżawić na tygodnie :)

Wychodzi na to ze seosklep 'przez pomylke' sprzedal inne precle podpisujac je ze sa Kulfika... (zreszta odrazu pisalem ze to nie moje precle)

Nastepnym razem kupuj w sklep.kulfika.pl to dostaniesz precle kulfika a nie precle zdziska podszywajace sie pod kulfika.

Kulfik, wyrobiłeś sobie jakąś markę, wielu pozycjonerów cię zna korzysa, nie schrzań tego dla kilku złotych więcej.

Dzieki za mile slowa :)

To trochę jak z kebabami, otwierają nową bude i jest za********e , a z czasem zaczynają ciąć koszty, mniej mięska :) ,gorszy sos  i za pół roku buda się zamyka. Jakoś polacy nie potrafią jakości trzymać.

I mialbys 100% racji gdybym to ja przycial, a w tej sytuacji, to co ja moge zrobic, jak ktos na mojej marce proboje krecic lody...

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• 5 miesięcy temu...

Witam Panie Kulfiku, nie odpowiada Pan ani Pana pracownik na moje maile, więc napiszę tutaj, może efekt będzie lepszy. Korzystałem z Pana sklepu przez ostatnie dwa lata i byłem bardzo zadowolony, niestety pod koniec 2015 zaczęła się jakaś straszna lipa. W połowie grudnia zlecałem pakiet chyba 150 precli, w międzyczasie składając inne zamówienie dowiedziałem się, że precle poznikały, bo jak to napisał Pana pracownik "Precli juz nie sprzedajemy - domenki wygasły a koszt odnowy wzrósł :(". No więc na moje pytanie czy dostanę zwrot kasy za to poprzednie zamówienie, czy może ono jednak się robi czekam już chyba 2 tygodnie. Pod koniec grudnia kupiłem coś innego, na jakikolwiek kontakt z waszej strony czekałem do połowy stycznia. Kolejna sprawa to brak możliwości wystawiania faktur proforma z nipem - niestesty ze względu na specyfikę mojej współpracy z klientami biorę proformy na linki na nich i potrzebuję proform z nipem. Czy to taki problem zlecić komuś dorobienie tej funkcji w preście za 200zł? Nie chcę Pana prosić o faktury końcowe, bo jak mój klient opóźnia się z płatnością, to Pan ma do zapłacenia VAT, itd. Tydzień temu prosiłem o wystawienie faktury końcowej za jakąś inną wpłatę i od tygodnia nie ma z waszej strony żadnego ruchu w tej sprawie. Przyzwyczaił Pan (przynajmniej mnie) do lepszej obsługi klienta. Proszę o odpowiedzi na moje maile a wszystkim innym raczej nie polecam korzystania ze sklepu kulfika, chyba że właściciel coś z tym fantem zrobi.

• 2 tygodnie później...

Dwa tygodnie to i tak jeszcze krótko. Ja czekam na odpowiedź i zwrot pieniędzy ponad 2 m-ce. Zero kontaktu, telefon nie odpowiada. Planuję podać tą firmę do sądu i do Rzecznika Praw Konsumenta, że oszukują ludzi, może to ich obudzi jak komornik do nich przyjdzie z tytułem egzekucyjnym.

Kolejna sprawa to brak możliwości wystawiania faktur proforma z nipem - niestesty ze względu na specyfikę mojej współpracy z klientami biorę proformy na linki na nich i potrzebuję proform z nipem. Czy to taki problem zlecić komuś dorobienie tej funkcji w preście za 200zł? Nie chcę Pana prosić o faktury końcowe, bo jak mój klient opóźnia się z płatnością, to Pan ma do zapłacenia VAT

1/ Nie ma czegoś takiego jak faktura proforma.. i od każdej faktury odprowadza się VAT.

2/ myślę, że forum to nie miejsce kontaktu z firmą :/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

myślę, że forum to nie miejsce kontaktu z firmą

Generalnie tak, ale jak to nie działa, dlaczego nie użyć forum do zmobilizowania firmy?

Tym bardziej, że nie jest to forum o hodowli jedwabników a miejsce gdzie firma jest i umieszcza ogłoszenia o swoich usługach.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności