Skocz do zawartości

Kilka pytań początkującego

k4cper35

Rekomendowane odpowiedzi

Acha... No to możliwe. Czyli jeszcze dużo tego doświadczenia musisz zebrać w takim razie żeby cokolwiek zaczęło wychodzić z tego co piszesz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kanał RSS zły pomysł? czy o co Wam chodzi?

On pyta GDZIE ma zdobywać linki i jak, a nie czy tworzyć kanał RSS

Zlecić pozycjonowanie specjaliście z doświadczeniem. Możesz dać ogłoszenie w odpowiednim dziale.

Jedyna rozsądna odpowiedź w tym temacie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

czy o co Wam chodzi?

o to, że za dużo piszesz. Jak wszyscy wdrożą Twoje rady, to zmiecie nas z serp, firmy się rozpadną a rodziny zaczną przymierać głodem. Strach blady, zrozum. :wacko:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

S_matusik, Jeszce miesiąc temu pisałeś o mitycznych blasterach i inne bzdety, teraz piszesz jeszcze głupsze "rewelacje" i uczysz pozycjonowania i optymalizacji. Te Twoje rady mogą zaszkodzić a co więcej narazić tych których "uczysz" na poważne straty finansowe. Wiec mam na razie prośbę skończ udzielać rad, bo włączę Tobie ręczną moderacje każdego postu który piszesz. I nie będzie już litości, i zasypywanie mnie emailami, że poprawisz się.

cholera codziennie wysyp amatorskich tematów z radami podlotków.. a, to wakacje się zbliżają, już się boję :)

nie ma nic złego, że ktoś chce sam nauczyc się seo, ale sklep na początek + matysik = kaboom

słuchaj starszych

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Napisał jeden ze starszych oferując przy okazji możliwość dodania swojej strony do darmowych katalogów

podczas gdy inny starszy(?) tym razem oferujacy skuteczne proxy przestrzega:

Zacząłem go pozycjonować od dodawania stron do katalogów mocnych i słabszych

no to już spaliłeś swój sklep

I co tu teraz zrobic?

Mam nadzieje ze tu wpadniesz @MaxPan i rozwiejesz wątpliwości bo, jeden z Panów mogł narazić mnie na moze nie tak powazne ale jednak straty finansowe. Z drugiej strony dać takiemu strone pod opieke? Ten pierwsz z tego co zauwazyłem to i tak chyba bardziej mitoman-iluzjonista okrywający swe tajne super SEO Sztuczki jakąś tajna super tajną tajemnicą. Natomiast drugi moze spalic mi sklep a to juz zdecydowanie grubsza sprawa... {spokojnie dopiero wczuwam sie w tą forumowa ironie)

Ale takie kwiatki to raczej rzadkość, natomiast gdyby przypadkiem trafił tu ktos swiezy i nieświadom niczego chciał zadać pytanie może smiało spodziewać się opcji "słuchaj starszych" co sprowadze sie mniej-wiecej do - Milcz! Adwords! gnaj do działu dla poczatkujacych, i tak nie dasz rady, zatrudnij fachowca link w sygnaturze, Milcz! teraz jakis błyskotliwy, wysoce wysublimowany, cyniczny komentarz, i dalej... poczatkujący, Adwords, cennik na pw, Milcz!! Testuj!! Testuj!! Testujj!! i tak do momentu az zrobi Ci sie niedobrze i zamkniesz przegladarke, ewentualnie to okno.

Mniej więcej tyle, z paroma wyjatkami wyniosłem z tego forum w ostatnich dniach, oczywiscie stosując sie do zasady słuchaj starszych.

W ogole wątek, lat, wieku, dojrzałośći etc. kilka razy sie przewinał i generalnie spoko, gdyby nie to ze w kontekscie innych postów, niczym z grupy koła plastycznego klasy 3 B w Kobiałkach Starych wyglądają wręcz żenująco.

Koniec marudzenia, moze niedługo pojawi sie matysik a wraz z nim tyle szczęścia, tyle radości... :)

no tak katalogi to zło, a proxy w seo niepotrzebne

przepraszam, czego jeszcze nie wiesz?

a na poważnie, nie masz zbyt roszczeniowej postawy? Tu nikt nie chce Ci dokopać, ale nie ma sensu tłumaczyć delikatnie, że pod pociąg się nie wchodzi. Bo zginiesz.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Ale to nie autor tematu napisał :) To tylko rozgoryczony czytający, który ma żal o to, że nikt mu nic sensownego na tacy nie poda a czyta forum od 5 lat już...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Albo zabrać się w końcu do roboty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności