Skocz do zawartości

AdNow - prośba o opinie

Cairns

Rekomendowane odpowiedzi

No polskie tłumaczenie strony jest rewelacyjne, błąd na błędzie. Co jak co, ale to powinno być dopracowane. I nadal się przyczepię że nie wiadomo co za firma stoi za serwisem? To jakaś tajemnica ?

No i jeden według mnie dość kontrowersyjny punkt regulaminu:

Adnow.com  zastrzega  prawo przerwać lub  odmówić w  dotępie  do konta   w  dowolnym momencie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak tylko że przy takim punkcie regulaminu powinno być podane za co mogą zlikwidować/zablokować konto.

Zauważ że przy takim zapisie zarabiasz np. 1000 zł, a ja Ci blokuję konto, bo przecież mogę, zaakceptowałeś regulamin że mogę w dowolnym momencie.

Dzień dobry! Wersja polskiej strony Adnow.com nie  jest  do końcu opracowana.To są  wersja  w  języku angielskim adnow.com.Jeżeli Państwo spełniają warunki współpracy to konte  nie  będzie  zablokowane.Podaje  przykłady stron na  których jest  umieszczona  nasza  reklama  teaserowa:

kobietkowo.pl

3obieg.pl

pantofelek.pl

szamponik.pl

astro.pl

palcelizac.pl

naobcasach.pl

Kontakt:pl@adnow.com

Jeżeli Państwo spełniają warunki współpracy to konte nie będzie zablokowane.

No i dlatego przy takim zapisie powinno być podane w jakich wypadkach może być zablokowane. Jako Wasz partner chciałbym wiedzieć co może się Wam nie spodobać i nastąpi blokada. A taki zapis to można interpretować sobie bardzo dowolnie.

Zauważ że przy takim zapisie zarabiasz np. 1000 zł, a ja Ci blokuję konto, bo przecież mogę, zaakceptowałeś regulamin że mogę w dowolnym momencie.

No i robisz wówczas to samo co x pracownik Google z wydawcą w AdSense ;-))

Tak, rozumiem Cię. Dobrze wiedzieć mniej więcej za co może być kara, za jakie praktyki.

=======

@Adnow we wszystkich waszych reklamach przycisk "Zamknij" to ściema? Czyli kliknięcie Zamknij to to samo co kliknięcie w reklamę?

• 1 rok później...

Ja już wiem dużo na ich temat. Miałem zarobione ponad 500$ jednak gdy ustaliłem wypłatę na paypal moja strona od razu została zablokowana i nawet nie został podany powód. Nie dajcie się nabierać.

Jeżeli ktoś miał podobny problem opiszcie o nim! Jeżeli ktoś chce dowody proszę pisać na pw. 

__ EDIT ___ 

Po kontakcie z naprawdę miłą i wyrozumiałą Panią z ich Polskiego supporu dowiedziałem się, że płacą  wtedy gdy użytkownicy kupują produkty nie wystarczą same kliknięcia w reklamy i wyświetlenia jeżeli nikt nie zakupi produktu strona zostanie zbanowana i pieniędzy nie zobaczymy.  Jest to dla mnie bardzo dziwne, ponieważ np. Adsense nie obwinia administratorów stron za to, że użytkownicy nie kupują produktów tylko płacą za kliknięcia i wyświetlenia!

Dnia 16.09.2015 o 17:09, Adnow napisał:

Konto może  być zablokowane jeżeli  :

1)Używać bot programy dla  wzrostu kliknięć

2) Prosić użytkowników  na  stronie  aby kliknęli na   reklamą

3)  Umieszczenia  reklam   w  toplayere

Masakra jakaś...

8 godzin temu, Sniperek19 napisał:

Po kontakcie z naprawdę miłą i wyrozumiałą Panią z ich Polskiego supporu dowiedziałem się, że płacą  wtedy gdy użytkownicy kupują produkty nie wystarczą same kliknięcia w reklamy i wyświetlenia jeżeli nikt nie zakupi produktu strona zostanie zbanowana i pieniędzy nie zobaczymy.

To nie jest po prostu dziwne. To jest jakaś kpina.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

A szkoda czasu na te ich reklamy pięknie to wygląda ale jeśli przychodzi do zapłaty od razu konto blokują i papa. 

Nie musiałem o tym pisać ale strasznie mnie zdenerwowali strona była nie potrzebnie zaśmiecona ich reklamami jeszcze takimi dziwacznymi.. Trudno ktoś musi być kozłem ofiarnym niestety padło na mnie mam nadzieje, że ludzie czytają opinie o takich "Firmach" i nie dadzą się więcej nabrać. Pozdrawiam 

• 2 miesiące temu...
В 04.03.2017 в 12:04, Sniperek19 сказал:

A szkoda czasu na te ich reklamy pięknie to wygląda ale jeśli przychodzi do zapłaty od razu konto blokują i papa. 

Nie musiałem o tym pisać ale strasznie mnie zdenerwowali strona była nie potrzebnie zaśmiecona ich reklamami jeszcze takimi dziwacznymi.. Trudno ktoś musi być kozłem ofiarnym niestety padło na mnie mam nadzieje, że ludzie czytają opinie o takich "Firmach" i nie dadzą się więcej nabrać. Pozdrawiam 

Witam,

Mam na imię Elżbieta i jestem przedstawicielem AdNow. Proszę o dokładne rozjaśnienie sytuacji. Co się stało? Jaka to była strona internetowa? Kiedy z nami współpracował Pan? Mamy dużo webmasterów, którzy często pracują z nami nie zgodnie z naszymi warunkami. Np. cheatering - kiedy sami klikają albo za pomocą specjalnych systemów. Nie mamy możliwości za to płacić, bo to znaczy że oszukujemy naszych reklamodawców, którzy płacą nam za rezultat. Lecz wszystko jedno płacimy według CPC. To znaczy, że za kliknięcia, nie za konwersji. Zawsze jesteśmy otwarci do kontaktu oraz nigdy nie chcieliśmy nikogo oszukiwać. Myślę, że mieliśmy małe nieporozumienie. Proszę o kontakt - wszystko naprawimy:)

Z wyrazami szacunku,

Ekipa AdNow

• 5 tygodni później...

Przestrzegam przed tymi oszustami. W ogóle nie chcą wypłacać pieniędzy. Próg wypłaty został osiągnięty, a wypłata nie została zrealizowana. Piszę więc do nich o co chodzi. Dostaję odpowiedź, że zlecenie wypłaty zostało złożone i trzeba czekać. Czekam 2 tygodnie i dalej nic. No to znowu do nich piszę i znowu ta sama odpowiedź, a po kilku dniach dostaję informację, że moja strona została zablokowana gdyż "moderatorzy zanotowali naruszenie zasad współpracy". Piszę do nich o co chodzi i zero odpowiedzi. Wypłata nigdy nie została zrealizowana i wyzerowali mi konto na którym miałem uzbierane 230$. Zaśmiecałem sobie swoją stronę ich reklamami przez pół roku i nic z tego nie mam. Totalni [ nierzetelni partnerzy ] więc radzę trzymać się od nich z daleka.

В 3.06.2017 в 00:46, debug33 сказал:

Przestrzegam przed tymi oszustami. W ogóle nie chcą wypłacać pieniędzy. Próg wypłaty został osiągnięty, a wypłata nie została zrealizowana. Piszę więc do nich o co chodzi. Dostaję odpowiedź, że zlecenie wypłaty zostało złożone i trzeba czekać. Czekam 2 tygodnie i dalej nic. No to znowu do nich piszę i znowu ta sama odpowiedź, a po kilku dniach dostaję informację, że moja strona została zablokowana gdyż "moderatorzy zanotowali naruszenie zasad współpracy". Piszę do nich o co chodzi i zero odpowiedzi. Wypłata nigdy nie została zrealizowana i wyzerowali mi konto na którym miałem uzbierane 230$. Zaśmiecałem sobie swoją stronę ich reklamami przez pół roku i nic z tego nie mam. Totalni [ nierzetelni partnerzy ] więc radzę trzymać się od nich z daleka.

Dzień dobry,

Nie dostałam ticket od Państwa. 

Mamy taki system, że nie możemy ignorować tickety, jakby był od Państwa ticket - na pewno była by odpowiedź. O jaką stronę chodzi? Proszę o kontakt dla wyjaśnienia sytuacji.

elz.sokolowa@sales.adnow.com

Мой аккаунт

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności