Skocz do zawartości

Katowice - Spotkanie PiO

Rekomendowane odpowiedzi

Kręgle są w SSC, a konkretnie w Fun City.

Oczywiście jestem chętny na 4 listopada, aktualnie nie dysponuje żadnym środkiem transportu, ale z dworca mogę doprowadzić do SSC kogo będzie trzeba :(

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cholerka ... :[

Ja jeszcze zobacze, miesce znam wiec jak coś to dojade, mam nadzieje ze nie zbierzecie sie ztamtad przed 20.30 ?

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

ja być moze tez bym wpadł ale godzina 17 to za wcześnie. kto to widziałem o tej godinie sie spotykać:)

moge wpaśc tak o 19 powiedzmy...

jak by ktos z Was dał mi numer komórki to zadzwonił bym o 19 i zapytał gdzie jesteście...

Ja chętnie zabrałbym się z Xannem autem, ale jeżeli będzie więcej chętnych to pojadę tramwajem.

jak by ktos z Was dał mi numer komórki to zadzwonił bym o 19 i zapytał gdzie jesteście...

Poszło na pw :)

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

jestem taki trochę newbie

moge wpaść ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Dokładnie, a spotkanie odbędzie się na piętrze.

Wilk wpadasz?

Nie wiem jeszcze, zobaczy sie. Mozliwe, ze jesli bede to spozniony, po czym tę zgraje poznac? :)

BTW - nie lepiej bylo w Gugalandrze? Tam sufit na tyle wysoko, że dym się rozchodzi, a miejsce całkiem w porzadku.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności