Skocz do zawartości

Katowice - Spotkanie PiO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Byłem się przejść po centrum i znalezienie normalnego ogródka w cichym zakątku było nie możliwe, ale przypomniałem sobie o miejscu gdzie było ostatnie spotkanie w Katowicach i wystawili tam ogródek :D

A poniżej fotki od kavy :D

mapa4cw.gif

zaszyta9bf.th.jpg

Jak wybierzemy pierwszy termin to zadzwonie do nich, jeżeli drugi to któś inny będzie musiał to zrobić.

TTSEO, wsiadasz do pociagu który jedzie na dworzec na katowic, a potem idziesz jakieś 50 metrów do przodu i 30 w lewo, potem 15 w prawo i jestes :P

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

haha! mam zwolnienie z egzaminu ktory jest 15, tak wiec w sumie 14/15 tez mi pasuje.

Ale godzina 17 - nie zabardzo - dopiero gdzies w granicach 19 :>

Chyba ze wybierzemy termin 15/16 ?

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Kava, pamiętam.

Tylko że ostatnio nie zapłaciliśmy z góry, przez co dostaliśmy stoliki trzeciej klasy ;-)

To w ogóle płąciliśmy ;) Proszę o konkrety: kiedy i o której. Wtedy będe wiedział, czy dam radę przybyć. Tak w ciemno to trudno powiedzieć.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Ok, wiec termin ustawiamy na:

14 Lipiec, godzina: 18.00, spotkanie pod McDonaldem na ulicy Stawowej. Ostateczne ZA i PRZECIW do środy! Potem termin nie zmienny.

Pozdrawiam!

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności