Skocz do zawartości

Katowice - Spotkanie PiO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

powiedz zonie ze site i bl Ci leci a ty nie wiesz co sie dzieje i boisz sie o serpy, wiedz idzesz pogadac z gosciami z pio o tajnych metodach pozycjonowania ;)

napewno zrozumie ze to cos wazniejszego :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

zdj281cie004ng3.th.jpg

zdj281cie007ve9.th.jpg

zdj281cie008xz9.th.jpg

zdj281cie010ag6.th.jpg

Dzisiaj wyjatkowo krotko... ale jak zawsze byly atrakcje... tym razem pokazy mody i ibisz ^^

a ja chyba wlasnie na FHC na after party ide wiec wiecej napsize moze ktos inny... aaaa i przyszle spotkanie zapowiada sie *****scie :P:P

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

Vol. 1 Spotkania sie zakończyło

Udział wzieli:

MMP

Xann

Aqqry

FHC

Krzysztof Ibisz

Krzysiu zrobił nam prelekcje na temat przyszłości wyszukiwarek na przykładzie live.com

Pobyt umilił nam zorganizowany specjalnie dla nas pokaz mody( modelki były .. mmmm :P )

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

ok z fhc wybiajmy ok 23:30 weic moge zrobie mala "zajawke"

Przyszle spotkanie od 16 do 4 rano... w planie kregle.. piwo...bilard...piwo...jedzieni (ja jestem za kuchnia bawarska ale to sie ugada :P ) piwo... impreza do 4.... potem zalezy czy beda sily na cos mocniejszego % ... i po 4 after party do upadłego ^^ co do daty sie dogadamy.... ktos wiecej chetny czy mamy jak zawsze w 4 isc?

jesli to kogos nie przekonuje niech przeczytac co sie dzialo na poprzednich sptkaniach ^^ :P

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

moja komórka :P

jak widac byly rozne spodoby rzucania (:

a co ciekawe ta impreza niby byla "zamknieta" ale udalo sie bajer pocisnac na bramce i weszlismy ^^

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności