Skocz do zawartości

Narzędzia SEO

k4cper35

Rekomendowane odpowiedzi

sieci neuronowe i dwóch braci akrobatów

nie, choć tą ekipę gimbkoderów też pamiętam.

chodzi o pewien test, bardzo stary i zakończony "oponami" w TOP ...

E:

xneolinks jest dobry ?

najlepszy.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kiedyś webmini dawało niezłego kopa, ale po tym jak Xaan napisał, że wszystkie webmini nie podłączone do eweba nielegalne i życzę sobie odszkodowania, wywaliłem wszystkie ( ok 1500) nie dla tego, że wystraszyłem się, wywaliłem z zasady na ich miejsce postawiłem easydiry :D

Fajne pytania teraz są od początkujących, co mam kupić aby mieć top?, jakie narzędzia?, co zrobić? Kolega pyta jakie narzędzia, a kilka kliknięć ma cały dział im poświęcony.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ech, skądś to znam że chcą rozwiązanie na tacy i to nie tylko początkujący. Ostatnio miałem przypadek z pewną firmą która ma umowę z zewnętrzną firmą informatyczną na obsługę systemu. Chodziło o proste rzeczy, mój programista (też zatrudniam zewnętrzne firmy w tym zakresie) zrobiłby to co trzeba w 10 minut, ale nie chcieli dać dostępu, czemu w sumie się nie dziwię. Rozwiązanie problemu nastąpiło po ok. tygodniu wymiany korespondencji z wytłumaczeniem krok po kroku o co chodzi. W trakcie tłumaczeń okazało się że tak na prawdę nie wiedzą co to jest metoda GET.

Ale udało się wytłumaczyć, najciekawsze jest to że skasowali spore pieniądze za coś co tak na prawdę ich uczyliśmy.

Z tymze nowe pokolenie czeka na gotowe aby to wykorzystać i później przypisać sobie zasługi to prawda :)

Szukasz narzędzi do pozycjonowania ? Zainwestuj na początek w te podstawowe czyli: klawiatura, myszka, laptop/komputer, internet (mobilny może przerywać) i do tego wygodny fotel. To wystarczy dla początkującego ;)

Szukasz narzędzi do pozycjonowania ? Zainwestuj na początek w te podstawowe czyli: klawiatura, myszka, laptop/komputer, internet (mobilny może przerywać) i do tego wygodny fotel. To wystarczy dla początkującego ;)

Ale on przecież nie chce się bawić w ręczne pozycjonowanie, wszystko z automatu i ma być TOP1

Ogłoszenie : "[wykonam] Pozycjonowanie stron i sklepów.

Ogłoszenie nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego, ani żadnego innego. Nie wystawiam fv ani nic takiego."

i PW z ofertą pozycjonowania

Na pewno przejdzie do historii naszego forum :D

Ogłoszenie nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego, ani żadnego innego. Nie wystawiam fv ani nic takiego

Hehe, no dobra to że nie wystawia FV to rozumiem, ale jak zażądam rachunek to musi go wystawić nawet osoba nie prowadząca działalności gospodarczej.

Ale najlepsze jest to że oferta nie jest ofertą w rozumieniu kodeksu cywilnego, ani żadnego innego. Każda oferta/umowa podlega pod kodeks cywilny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności