Skocz do zawartości

VORTALCLOUD – narzędzie SEO i ContentMarketing

VortalCloud

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry, ( nie chciałem się wypowiadać), ale czegoś TU nie rozumiem ...

Użytkownik na przygotować artykuł ekspercki:

Ci publikację od 1 do 3 artykułów eksperckich < z cennika

i jeszcze za niego płacić hehe. To chyba WY powinniście płacić za to komuś, że takowy przygotuje i zamieści ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion

Rzeczywiście sformułowanie "artykuły eksperckie" jest w tym przypadku zbyt mocne. Chodziło o arty tematyczne, dobrej jakości. Już to zmieniliśmy, żeby nie myliło.

Ale jeśli ktoś chce opublikować "artykuł ekspercki" to oczywiście może to zrobić, nie ma przeciwwskazań.

Według mnie mało intuicyjny jest panel dodawania artykułów. Powinno być tak, jak w WP (czyli najprościej) - dodajemy tytuł, lead, treść, zaznaczamy kategorie, dodajemy tagi, zdjęcie i klikamy "Wyślij do moderacji" lub coś w tym stylu. Teraz trzeba zapisywać wszystko osobno, przez co na początku można się zgubić... tagi udało mi się zapisać za 3-cim razem, do tego wybrać kategorię, bo tak jak wspominałem, wszystko trzeba robić po kolei i każdą osobną rzecz zapisywać... Bałem się kliknąć "Zapisz artykuł", bo myślałem, że już pójdzie do moderacji (tak, niby jest to napisane wyżej, jednak jakoś tak dziwnie...).

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@mental

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z użytkowania naszego systemu. Oczywiście każdy taki sygnał jest dla nas bardzo cenny i bierzemy go pod uwagę.

Na chwilę obecną w panelu jest dokładny instruktaż jak krok po kroku dodać art i przekazać go do moderacji. W przyszłości przewidujemy uproszczenie etapu dodawania artykułu.

Ciężko porównywać partyzantkę z robotów do linków z unikalnego, atrakcyjnego dla użytkownika artykułu.

Bardzo prosto :)

Jeżeli masz sposób na napisanie i opublikowanie takich artykułów w 5 minut, to dlaczego jeszcze tracisz czas na czytanie tego forum,

Czysto dla sportu przy kawie.

zamiast korzystać z uroków słonecznej californii z 30toma nagimi laskami w Twoim basenie?

Nie wiesz skąd piszę :)

A tak poważnie: Twoja miara wartości linków z robotów nie musi pokrywać się z naszą ani nikogo innego

Prawda :)

Po przeanalizowaniu wszystkich sugestii

Czytaj - brak zamówień.

Ładne te strony, ale na razie to zwykłe precle w "IV" taryfie cenowej.

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności