Skocz do zawartości

Optymalizacja strony

Przemas_Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzam tym i jeszcze ahrefs.com konkurencję i często mają linki na stronach zapleczowych firm pozycjonujących, gdzie nie można dodać wpisu samodzielnie.

Może i Ty musisz zaplecze postawić? Jestem na podobnym etapie i to właśnie rozważam.

trzeba wykupić domeny i serwery bo na jednym serwerze nie może być, a linkować tak jak do tej pory tą swoją stronę ?

a jak zrobić żeby to zaplecze było wartościowe wg google, czyli że te linki z zaplecza do właściwej strony będą wartościowe ?

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

Facet wyjmij węża z kieszeni i daj to komuś, kto wie co robi. Czytając Twoje posty sądzę, że tej stronie zrobisz więcej szkody niż pożytku.

Zaplecza nie robi się w 24h, jak chcesz żeby było wartościowe to uzbrój się w cierpliwość i może za rok coś z tego będzie.

Słuchaj, prowadzisz komercyjną stronę. A więc zarabiasz. A cały czas pytasz jak zrobić dobrze, co ma wartość i najlepiej aby wszystko było gratis.

Ja akurat potrzebuję wizytówek i paru innych rzeczy. Weź mi doradź jak za darmo to zrobić ?

Zapomniałem dodać: za darmo i dobrze.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

trzeba wykupić domeny i serwery bo na jednym serwerze
Nooo trzeba trzeba....

a jak zrobić żeby to zaplecze było wartościowe wg google
Ciężka pracą i dużym nakładem finansowym.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja lubię robić coś samemu, bo później jest satysfakcja z tego, przez poprzednie 3 lata strona nie była responsywna i była w dobrej kondycji szła w górę i kilka fraz było w top1, dopiero od lutego/marca tego roku zaczęło się pitolić.

W tym temacie nie jestem asem i przy niektórych wątkach wolę się poradzić ludzi z doświadczeniem, a wiem że coś się po zmieniało od niedawna w seo.

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

W tym temacie nie jestem asem i przy niektórych wątkach wolę się poradzić ludzi z doświadczeniem, a wiem że coś się po zmieniało od niedawna w seo.

Dlatego zlec to firmom, które tym się zajmują na odzień. Twoja firma zarabia, więc daj zarobić innym.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Słuchaj, prowadzisz komercyjną stronę. A więc zarabiasz. A cały czas pytasz jak zrobić dobrze, co ma wartość i najlepiej aby wszystko było gratis.

Kolega Finan czasem niepotrzebnie sarkastycznie komentuje tego typu pytania, ale... Wydaje mi się, że to jest bardzo dobry komentarz do całości i podsumowanie tego tematu - albo poświęcisz sporo czasu, środków i nerwów na zdobycie wiedzy/doświadczenia, albo zapłacisz komuś, kto to wykona za Ciebie. Proste...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Ja lubię robić coś samemu, bo później jest satysfakcja z tego, przez poprzednie 3 lata strona nie była responsywna i była w dobrej kondycji szła w górę i kilka fraz było w top1, dopiero od lutego/marca tego roku zaczęło się pitolić.

Trzy lata zajmujesz się stroną i nadal nie jesteś TOP1

Trzeba było to na początku zlecić ogarniętej osobie zajmującej się pozycjonowaniem i teraz byś sporo na stronie zarabiał.

A teraz trzeba przebudować całą stronę i zająć się ogarnięciem tematu linkowania, kto wie, czy strona nie jest już uziemiona na stałe na TOP3

Kolega Finan czasem niepotrzebnie sarkastycznie komentuje tego typu pytania

To nie był sarkazm. Po prostu strona na której zarabia kasę więc niech da zarobić innym. Nikt tu nic za darmo raczej nie robi i nie ma czemu się dziwić bo każdy potrzebuje zarobić. Co innego jakby miał np. stronę hobbystyczną.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności