Skocz do zawartości

filtr za nienaturalne linki Z witryny

Serdell

Rekomendowane odpowiedzi

@Serdell, mowa o powrocie w nowych wpisach do linków pozycjonujących lub zdjęcie nofollow ze starych linków. Komunikat który otrzymałeś ewidentnie świadczy, że to w linkach wychodzących jest problem, tak jak swego czasu była podobna masówka na katalogach.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś kto stawia zapleczówki masowo przejmuje się takimi komunikatami? Nie bo nie daje ich nawet do GWT bo po co? Jakbym pamiętać miał ile zapleczówek mam niskiej jakości to chyba musiałbym serwery od google wynająć, robię podlinkowuję i zapominam gdzie są.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Straty zaplecz wliczone są biznes, trochę irytuje jak wylatują z indeksu stare, dobrze podlinkowane domeny ale trudno taki to już biznes, tak naprawdę to dobrze jak zaplecze nie pojawia się zbyt wysoko na pozycjonowane frazy, po co kuć niepotrzebnie konkurencje w oczy.

BAM! na moich 3 zapleczach:

3 zaplecza w piach to duża strata w pozycjonowaniu. Faktycznie, dobry temat na dyskusje i pytanie dlaczego.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Straty zaplecz wliczone są biznes, trochę irytuje jak wylatują z indeksu stare, dobrze podlinkowane domeny ale trudno taki to już biznes, tak naprawdę to dobrze jak zaplecze nie pojawia się zbyt wysoko na pozycjonowane frazy, po co kuć niepotrzebnie konkurencje w oczy.

Cloakingu konkurencja nie sprawdza :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

BAM! na moich 3 zapleczach:

3 zaplecza w piach to duża strata w pozycjonowaniu. Faktycznie, dobry temat na dyskusje i pytanie dlaczego.

nie w piach, tylko spadły w wynikach wyszukiwań... i jak qr**a żyć jak zapleczówki są poza top 50

ostatnio wszedłem na frazę pożyczki wrocław i kilka innych miast, w top 50 większość to jakieś blasty na K2, spamy po forach, pdf, G nie radzi sobie z jakością wyników w serpach a zawracają sobie d..pę ściganiem kilku zaplecz. Bing czy duckduckgo, nie wywala tyle śmieci

Chciałby ktoś odpłatnie zdjąć te filtry z 3 domen ?

Zapomnij o zdejmowaniu filtra. Po prostu pozbądź się tych domen, pozbądź się zsynonimizowanych tekstów i zacznij od nowa. To co zrobiłeś dotychczas potraktuj jako lekcję tego jak się nie powinno stawiać zaplecza.

Ja mam natomiast pytanie, skąd pewność, że to filtr z linki wychodzące? skąd pewność, że jest jakikolwiek filtr. Tak na szybko sprawdziłem w Majestic te subdomeny i i raczej wskazania sugerują na jakies nowe strony , a nie stare zadbane zaplecze :) Brak linków, niski TF i CF. Fakt że możesz blokowac boty Majestic (nie sprawdzałem tego) ale jeśli to stare strony jak piszesz to przynajmniej PR by się jakis utrzymał. Tak sprawdziłem szklolacobel.szczecin.pl i PR 0 , Alexa Rank 7,621,550. Jesli blokujesz jednak inne roboty jak wspomniny Majestic, czy Alexa to sprawdź dokładnie czy czegoś jeszcze nie blokujesz, czego byś nie chciał. np Google :]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mysle ze ten obrazek swiadczy o tym, ze to filtr.

Panowie, sprawa wyglada nastepujaco. Ja wiem, ze skutecznosc tych stron jest znikoma, ale po prostu robie to dla osoby ktora upiera sie ze te zaplecza maja byc w top 20 w duzej mierze na frazy regionalne.

Jesli bylby ktos zaintersowany takim zleceniem poproszę o wiadomość na priv tj. zdjecie filtra + pozycja top 20

Chyba ze sie nie da. wtedy mnie uswiadomcie :)

ps. Do kazdego zaplecza posiadam jeszcze po ok 5 tekstow po 2000tys znaków

oto adresy i frazy

szklolacobel.szczecin.pl

lacobel szczecin

lakobel szczecin

scianasklana.pl

sciana szklana

sciany szklane szczecin

sciana szklana szczecin

ściana szklana szczecin

ściany szklane szczecin

www.podlogaszklana.szczecin.pl

podłoga szklana

podłogi szklane

podłoga szklana szczecin

drzwiszklane.szczecin.pl

drzwi szklane

drzwiszklane szczecin

daszkiszklane.szczecin.pl

daszki szklane

daszki szklane szczecin

dachy szklane

balustradyszklane.szczecin.pl

balustrady szklane

balustrady szklane szczecin

tutaj obrazek ktory wczesniej sie nie wczytal11266638_847285688658020_1467045283_o.jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności