Skocz do zawartości

filtr za nienaturalne linki Z witryny

Serdell

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem filtr za linki przychodzące, za kupno linków na allegro ale linki wychodzące?

Ja prędzej rozumiem filtr za linki wychodzące, czyli za coś, na co na 100% masz wpływ... no może za wyjątkiem włamów i linków wstawionych bez Twojej wiedzy. To za linki przychodzące nie powinno być filtrów.

Aby się pozbyć filtra, najlepiej w 100% linków wychodzących wstawić na jakiś czas nofollow i ewentualnie później próbować przywrócić najważniejsze z nich. U mnie w jednym przypadku byłam pewna, że oberwałam za linki site-wide z sidebara, a okazało się, że filtr odpuścił dopiero po nałożeniu nofollow na linki z dosłownie kilku artykułów. Później przywróciłam te site-wide i strona nadal ma się dobrze.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności