Skocz do zawartości

Dla użytkowników WebSEO toolbaru

Kazur

Do użytkowników toolbaru WebSEO  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy w Nowościach pojawiają się Wam czasem stare informacje (sprzed ok. miesiąca) z serwisy gCity.pl jako nowość?

• Tak
      8
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Nie odpowiedziałem na ankietę bo powiem szczerze nie mam pojęcia.

Nie czytam tych nowości ich jest za dużo i w 90% są bzdetne. Nie można by tego podzielić na jakieś kategorie, bo mnie by interesowały jedynie sprawy updatu algorytmu i nowych usług google :D

Ja mam pytanie dodatkowe ile osób korzystających z webseo czyta regularnie nowości?

Nie czytam tych nowości ich jest za dużo i w 90% są bzdetne. Nie można by tego podzielić na jakieś kategorie

w samym toolbarku zapewne nie :-) jako, że dane lecą z RSS podanej strony - musiałaby ona mieć taką opcję :-)

Ja czytam w miare systematycznie.Tak jak wyżej ,niektóre z tych newsów są ciekawe,a na niektóre poprostu klikam w tym celu aby mi Toolbar nie pokazywał ich jako nową wiadomość :)

Potwierdzam iż z serwisu gCity.pl czasem pojawiają się stare newsy.

Moim zdaniem newsy bywają bardzo sensowne i na czasie. Dział nowości gwarantuje, iż nic wżnego nie umknie mojej uwadze :)

Pozdro dla wszystkich dodajcych Newsy :(

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności