Skocz do zawartości

No CAPTCHA reCAPTCHA

automatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Get the new reCAPTCHA solved: $1.2-1.4 per 1000

Do you need to solve a large amount of Google reCAPTCHAs? The new image verification is no longer a problem with 2Captcha.com!

There are human CAPTCHA solvers behind the service who provide the right solution for each set of the images while the 2Captcha system gives you the numeric answer to the CAPTCHA code.

Whenever you get an image like this, follow the instruction below and you will get the CAPTCHA solved:

test.jpg

Send this image with the value: 'id_constructor=23'. As soon as our workers solve it, you get the answer:

OK|click:2/9/

Learn more

Price tag: ~$1.4 per 1 000.

Solving speed: 10-30 seconds.

Max size: 400 kB

2Captcha.com makes it easy to keep working with reCAPTCHA. Even with its newest no CAPTCHA update you can massively get through the CAPTCHAs at a moderate price and impressive speed. Learn more

Do you have questions? Don't hesitate to contact us at info@2captcha.com

No nie do końca :D Tekst przepisywali w max 2 sek, w obrazki będą klikać 20 sek. Coś mi się wydaje, że przestanie się im to opłacać po prostu, chyba, że za 1k captchy będą brali nie 1$ a 10$

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzisiaj natrafiłem na jakieś małe obrazki kiepskiej jakości. Nie wiem czy kapeć był zeskalowany czy co, ale ze 3 razy się walnąłem w tych obrazkach, skoro wyświetlały się nowe zestawy. W końcu po ostatniej próbie wyświetliło mi sie po prostu takie coś:
https://pl.tinypic.com/view.php?pic=fdcy8x&s=8
Tak się zastanawiam co to jest ten ostatni krok? Co oni każą sobie przeesłać w tym zakodowanym ciągu znaków?

• 10 miesięcy temu...

Jak chodzi o recaptcha2, to w pewnych warunkach dodatkowo pojawiają się "doklikiwane" czyli dynamicznie podstawie nowe zadania :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności