Skocz do zawartości

atp

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czy inaczej paskudnie się to czyta, bo nie bardzo wiadomo, czy ... autor tematu o coś prosi, czy jednak czegoś żąda wyśmiewając przy okazji arogancko wszystko po drodze ...

EOT.

E: literówka

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Łooo serio? W takim razie bardzo przepraszam że tak to wygląda. Wklejając tutaj linka liczyłem na ocenę strony a mam wrażenie że trwa jakaś nagonka na moją osobę za to że chcę się promować tak a nie inaczej a ja niepotrzebnie się wiję i próbuję z tego wybrnąć. Z tego też można wyciągnąć jakąś naukę - następnym razem bardziej sprecyzuję o co mi chodzi :)

Temat ma dwie strony a dostałem właściwie jedną bardziej merytoryczną odpowiedź na temat strony więc wydaje mi się że nie ma sensu go ciągnąć bo to nie ten kierunek. Pozdrawiam.

DesignBox - projektowanie stron Konin w najlepszym wydaniu. Ponadto tworzenie sklepów internetowych, migracje, optymalizacja, usługi graficzne. Działalność prowadzona nieprzerwanie od ponad 9 lat. Solidnie i w normalnej cenie.

Stabilny hosting w normalnej cenie i tanie odnowienie domen *.pl - SeoHost

Popraw typografie tekstów bo masz "za ciasno" upchane czcionki (odstępy pomiędzy liniami tekstu).

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 3 tygodnie później...

Ogólnie strona wygląda spoko tylko musisz się przebić przez sporą konkurencję. Próbuj przez facebook i allegro. Na FB możesz wybróbować promowania postów za niewielką kasę dotrzesz do dużej ilości osób.

Ogólnie strona wygląda spoko tylko musisz się przebić przez sporą konkurencję. Próbuj przez facebook i allegro. Na FB możesz wybróbować promowania postów za niewielką kasę dotrzesz do dużej ilości osób.

Nikt nie mówił że będzie łatwo ;) Na razie jestem na etapie delikatnego linkowania i analizy konkurencji ale najgorsze jest że cały czas chciałbym coś zmieniać na stronie bo nie do końca mi się wszystko podoba - tak to jednak chyba jest z projektami dla siebie ;)

DesignBox - projektowanie stron Konin w najlepszym wydaniu. Ponadto tworzenie sklepów internetowych, migracje, optymalizacja, usługi graficzne. Działalność prowadzona nieprzerwanie od ponad 9 lat. Solidnie i w normalnej cenie.

@atp

Ten post do którego się odnosisz mogłeś spokojnie zignorować, ludki jakoś muszą nabić te 15 postów :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Nie zajarzyłem nawet że jest jakieś ograniczenie bo moje konto zostało zarejestrowane jeszcze przed wprowadzeniem tego ograniczenia ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności