Skocz do zawartości

Katalog Stron AliWeb.pl (WERSJA BETA)

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

1.

Thank you! We will send you an email once your submission has been validated.
Thank you for your submission to Katalog Stron AliWeb.pl.
Your link will be reviewed by our team. We will contact you soon
when we have reviewed your link.

Regards,

Katalog Stron AliWeb.pl Team

Przydałoby się wszystko spolszczyć.

2. Design bardzo mizerny i kolorystyka jakś dziwna, moim zdaniem kolory do siebie nie pasują. Tak, jak mkr pisał, zielony na morskim jest niewidoczny.

3. Reklamy Goooooooooooogle, ale to już codzienność. Normalnie są bardziej zauważalne, niż reszta strony ;).

4. Strasznie przepłaciłeś :angry: .

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ten layout kosztuje na monstertemplates koło 10$, skrypt (niestety nie pamiętam nazwy) kilkadziesiąt $.

ale skrypt kosztuje 99$ jeśli kupił na jedną domene cennik.

fahofiec ten design też nie powala na kolana tymbardziej że hmmm..... a ten się przynajmniej troszke postarał i ten.. chodź pierwszy i ostatni jest jednego właściciela..

Coś mi tu chłopie nieźle śmierdzi, fuj fuj jak komuś rośnie nos..... oj oj jak wiele pracy Cię to kosztowało - hmm tak z 30minut.

Jak dla mnie spaliłeś ten katalog zanim go otworzyłeś i mam nadzieje, że się czerwienisz....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

skrypt (niestety nie pamiętam nazwy) kilkadziesiąt $.

$499 dla Waszej wiadomości + autorskie modyfikacje i komercyjne moduły (większość nie jest jeszcze opublikowana).

Pracę i zbieranie pieniędzy rozpoczęłem w styczniu. Skrypt kupiłem na początku czerwca i przez cały miesiąc pracowałem nad nim po kilka godzin dziennie by przystosować go do własnych potrzeb i wkompilować kilka modułów i poprawek. Jeżeli chodzi o spolszczenie - w pierwotnym założeniu katalog miał być przeznaczony na rynek amerykański i robiłem go po angielsku, ale w Polsce także przydałoby się trochę więcej "porządnych" katalogów, więc przerabiam go na polską wersję. :)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Wymagania stawiane przed stronami chcącymi dostać się do Katalogu są bardzo wysokie (prawie równie rygorystyczne jak w DMOZ).

Masz bardziej rygorystyczne wymagania niż w DMOZ. Dla przetestowania wpisałem opis taki jaki mam przy jednej ze swoich stron w katalogu DMOZ i jak widać nie została przyjęta. Życzę powodzenia, bo na razie do DMOZ Ci bardzo daleko, a droga jest wyboista i kręta. :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Masz bardziej rygorystyczne wymagania niż w DMOZ. Dla przetestowania wpisałem opis taki jaki mam przy jednej ze swoich stron w katalogu DMOZ i jak widać nie została przyjęta. Życzę powodzenia, bo na razie do DMOZ Ci bardzo daleko, a droga jest wyboista i kręta. :)

Wiele stron jeszcze oczekuje na akceptację. Jeżeli wpis został odrzucony, powinieneś dostać stosowny email, a nie pamietam, abym odrzucił któryś z Twoich wpisów. Nawet jeśli opis nie spełnia wymagań Katalogu, a strona jest naprawdę wartościowa, powinien zostać zmieniony przez jedego z Redaktorów, a nie odrzucony.

Witam

Jednego nie rozumiem, fahofiec może i zaliczył falstart, ale to nie powód by taką nagonkę robić. Pojawił się ktoś kto wśród codziennie powstających katalogów, tworzonych bez wkładu pracy, chce stworzyć coś odmiennego, chce dbać o jakość wpisów, wygląd i inne rzeczy których brakuje w większości ogłaszających się tu właścicieli katalogów. Z tego co widzę to również zainwestował w to swoje pieniądze.

Jak dla mnie, to dobra robota, popieram i liczę na dalszy i szybszy rozwój.

Pozdrawiam

Wiele stron jeszcze oczekuje na akceptację.

OK to w takim razie poczekam i pozdrawiam :hello:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Masz bardziej rygorystyczne wymagania niż w DMOZ. Dla przetestowania wpisałem opis taki jaki mam przy jednej ze swoich stron w katalogu DMOZ i jak widać nie została przyjęta. Życzę powodzenia, bo na razie do DMOZ Ci bardzo daleko, a droga jest wyboista i kręta.

Droga jest chyba nie tyle wyboista i kręta, co wymagająca raczej sporo pracy.

Ze swojej strony życzę autorowi wyłącznie powodzenia i wiele wytrwałości.

Nie poddawaj się czasami zdaniu przeróznych fachowców z tego forum, jak wielcy to są zazwyczaj fachowcy widać po ich katalogach, nie ma, więc się czym chyba nadmiernie podniecać.

A im wyżej podniesiesz poprzeczkę, tym wynik uzyskasz lepszy.

Nie daj się wpuścić maliny i nie ulegaj za bardzo!

Chyba, że chcesz stworzyć lustro tego samego, co pokazują właśnie nasi najwięksi "fachowcy" od katalogowania.

Z zapowiedzi wynika jednak chyba, co innego?

pozdrowienia serdeczne

imho powinienies informowac o nowym katalogu jak wszystko bedzie gotowe, podlinkowac go dobrze i dopiero gadac, cnie?

do roboty, chce widziec efekty i dobry katalog!

Katalog jest w wersji beta. Poinformowałem o nim tylko i wyłącznie Użytkowników tego forum, jako beta-testerów, aby 1. wrzesnia wystartować z w pełni dopracowanym i przetestowanym katalogiem.

• 1 miesiąc temu...

Niestety w dniu założenia tego tematu, katalog znajdował się tymczasowo na darmowym hostingu. Z nieznanych mi przyczyn usługodawca skasował moje konto i serwis cały czas był niedostępny. Zamierzałem kupić serwer dedykowany, ale z przyczyn finansowych musiałem przekładać datę zakupu. Ponieważ serwer dedykowany dla katalogu planuję kupić nie szybciej niż za miesiąc, już teraz tymczasowo uruchomiłem katalog na serwerze firmy Webd.pl, przez co może on działać wolniej i mniej wydajnie. Nie miałem aktualnej kopii serwisu, to też katalog znajduje się w postaci przed założeniem tego wątku, zatem proszę o ponowne dodanie swoich wpisów. Z góry dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość.

błędy

Warning: fopen(counter/3.dat): failed to open stream: Permission denied in /home/pozycja/public_html/aliweb/browse.php on line 89

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/pozycja/public_html/aliweb/browse.php on line 90

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/pozycja/public_html/aliweb/browse.php on line 91

w kategorii

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

tja... ale w stopce :)

Ogólnie skrypt jest dośc cięzki jeśli chodzi o przystosowanie do wersji polskojęzycznej - wszędzie jakies "wstawki" wychodzą ...

Sam przygotowuje (we współpracy z kolegą) katalog na tym skrypcie ... ale w nowszej wersji :)

Byc drugm DMOZem nie zamierzam ale wstawianie kategorii z DMOZ zajmuje jakies 30 minut ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności