zerocool Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Od 2 dni spadek o 3/4 maskara po prostu Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No to i ja się wypowiem, koniec miesiąca, tak do 28 był dla mnie genialny, pobiłem rekord zarobków w ciągu dnia, o +/- 50%, przy nie wiele większym CTR, natomiast 1 oraz 2 lipca był fatalny, dziś wraca wszystko do normy. Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weecioo Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 a u mnie tyż tragedia 3x mniejsze zarobki przy odwiedzalności mniejszej o 20-30% *it's not a bug, it's a feature!* pozytywne wiadomości narzekalnia polski system zarządzania projektem i wspomagania komunikacji grupowej - online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciotka_mariola Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 EDDY napisał(a): Ja tak mam od 9 czerwca:( cos tak wlasnie podobnie mam moze mamy podobna tematyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 U mnie dokladnie w te dni gdy są mecze mam powiedzmy 50-60% tego co zawsze, w takie dni jak wczoraj i dziś (dla mnie dziś to jeszcze wczoraj bo nie poszedlem spac ) zarobki są powiedzmy 90% tego co zawsze - czyli jest niezle ! Licze ze jak sie skonczy mundial to bedzie OK. Fakt ze czerwiec przez te MŚ zakonczyl sie okromnym spadkiem dochodow a mial byc rekord, bo do chyba 15 czerwca sie na to zanosilo No nic w lipcu czyje ze bedzie 'normalnie'. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitz Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 spadek o 50 %... czyli kilkadziesiat $.. i tak od 1 lipca.. a koniec czerwca to byly calkiem fajne sumki.. Ruch tez zmalal ale tak o 20 %.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 U mnie sporo mniej od początku czerwca... https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 dzisiaj juz widze niewielki wzrost eCPM ale jeszcze za wszesnie wiedziec napewno. Wczoraj juz troszke lepiej ale przyznam ze z takim traffikiem jak mialem wczoraj miesiac temu dostalbym 2x tyle :] Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3nek Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 A nie wydaje się wam że to smart pricing ? (czy jak to się tam pisze) Na zagranicznych forach problem jest ten często poruszany, jeżeli z twojej strony www nie ma korzyści dla reklamodawcy (dużo osób kilka a mało kupuje itp) google płaci ci za taki klik zamiast 0.06 $ np 0.04 $. To chyba jest wyliczane co tydzień, więcj jednego możesz mieć normalne ceny za klik , następnego obcięte. Mnie to chyba też dopadło, bo odpalając strone miałem średnio kliknięcie ~6 centów teraz jest ~3,5 Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suave Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja od połowy czerwca lecę na łeb na szyję. I nie podoba mi się to bardzo, ale trzeba przetrwać wakacje, alebo zamówić zaklinacza deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 od kilku dni 3/4 mniej nie podoba mi się to... Końcem czerwca XXUSD a od paru dni tylko XUSD.... przy takim samym ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie czytalem całego tematu, ale vouchery byly wazne do 30 czerwca. Ludzie zapewne nie zalowali kasy przy tak tanich cenach za vouchery, wiec teraz pewnie wszystkie kliki ida od tych, co normalnie placa w adwords. P.S. Może przestańcie się wszyscy żalić, ze wam spadly zarobki, bo znwou wyjdzie 15 stron tematu, w ktorym 90% tresci do zal i rozpacz. Wystarczy ze z 8 osob powie i wszystko bedzie jasne, ze to nie wyjatki. Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Versis napisał(a): kasy przy tak tanich cenach za vouchery, wiec teraz pewnie wszystkie kliki ida od tych, co normalnie placa w adwords. Jak byś dobrze czytał forum, to byś równie wiedział, że kliki z Adwordsa były zazwyczaj 1 centowe nawet przy 100 zł za klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 2 strony o tej samej tematyce, tyle samo odwiedzin na te same słowa kluczowe (w rankingu google jedna pod drugą) i przy około 650 klikach na dzień jedna ma dwa razy więcej zielonych jak druga. Jakiś algorytm wybierania i nagradzania musi być, nie ma bata. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.