Skocz do zawartości

dramatycznie niskie stawki od 1-go

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to i ja się wypowiem,

koniec miesiąca, tak do 28 był dla mnie genialny, pobiłem rekord zarobków w ciągu dnia, o +/- 50%, przy nie wiele większym CTR, natomiast 1 oraz 2 lipca był fatalny, dziś wraca wszystko do normy.

U mnie dokladnie w te dni gdy są mecze mam powiedzmy 50-60% tego co zawsze, w takie dni jak wczoraj i dziś (dla mnie dziś to jeszcze wczoraj bo nie poszedlem spac ;) ) zarobki są powiedzmy 90% tego co zawsze - czyli jest niezle !

Licze ze jak sie skonczy mundial to bedzie OK.

Fakt ze czerwiec przez te MŚ zakonczyl sie okromnym spadkiem dochodow a mial byc rekord, bo do chyba 15 czerwca sie na to zanosilo :)

No nic w lipcu czyje ze bedzie 'normalnie'.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A nie wydaje się wam że to smart pricing ? (czy jak to się tam pisze)

Na zagranicznych forach problem jest ten często poruszany, jeżeli z twojej strony www nie ma korzyści dla reklamodawcy (dużo osób kilka a mało kupuje itp) google płaci ci za taki klik zamiast 0.06 $ np 0.04 $. To chyba jest wyliczane co tydzień, więcj jednego możesz mieć normalne ceny za klik , następnego obcięte.

Mnie to chyba też dopadło, bo odpalając strone miałem średnio kliknięcie ~6 centów teraz jest ~3,5 :hello:

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Nie czytalem całego tematu, ale vouchery byly wazne do 30 czerwca. Ludzie zapewne nie zalowali kasy przy tak tanich cenach za vouchery, wiec teraz pewnie wszystkie kliki ida od tych, co normalnie placa w adwords.

P.S. Może przestańcie się wszyscy żalić, ze wam spadly zarobki, bo znwou wyjdzie 15 stron tematu, w ktorym 90% tresci do zal i rozpacz. Wystarczy ze z 8 osob powie i wszystko bedzie jasne, ze to nie wyjatki.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

2 strony o tej samej tematyce, tyle samo odwiedzin na te same słowa kluczowe (w rankingu google jedna pod drugą) i przy około 650 klikach na dzień jedna ma dwa razy więcej zielonych jak druga. Jakiś algorytm wybierania i nagradzania musi być, nie ma bata.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności