Skocz do zawartości

dramatycznie niskie stawki od 1-go

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Czas przenieść się gdzie indziej.

Jak ktoś zastanawia się nad wyborem AdSense to odradzam.

Po pierwsze gdzie chcesz się przenieść?

Po drugie ja np. polecam bo moje zarobki są w normie (mam strony wielotematyczne). Pisanie tak kategorycznego zdania jest bez sensu - zawsze ktoś bedzie polecał a ktoś odradzał - czytałeś np. ten temat w całości? Jedni pisza, ze maja lepiej inni gorzej - tak to już jest z adsense.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak to jest z adsense: upadki i wzloty. standard. teraz jest okres wakacyjny i widać wyraźnie, że mało jest reklam, dobór do tematyki strony zatem jest średnio słaby a i stawki są minimalne.

też mam spadki, choć w przeciągu tego miesiąca różnie to wyglądało - były też i całkiem dobre dni. teraz dochodzi jeszcze koniec miesiąca, więc pewnie bryndza się zrobi jeszcze większa.

co poradzić? wykorzystać czas na budowanie nowych treści, nowych serwisów i zabrać się za ich pozycjonowanie. skończą się wakacje, skończy się i sezon ogórkowy.

więc zamiast marudzić, siadać do roboty :) :)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

W 100% się zgadzam.

W zeszłe wakacje prawie nic nie zarobiłem, ale za to zrobiłem strony, które mnie utrzymywały przez cały rok, przez co mogłem zająć się studiowaniem.

Teraz też jest mało, ale natrzaskam tyle stron ile się da.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Vel, masz racje, siadać do roboty, ale w taki upał troche mnie się w głowie mieszA:).

Ja jak zerknalem na stawki za dzien dzisiejszy to sie zalamalem.. jest najnizsz odkad pamietam.

Rzeczywiście u mnie to samo, też odkąd pamiętam o tej porze to najniższe zarówno CTR jak i eCPM. Jest to dziwne, że tak się dzieje na początku miesiąca. Może coś się zmieniło w sposobie naliczania ?

jestem no-as ale mowie wam! wakacje.. wakacje.. firmy obcinaja budzet na reklame bo po kiego im reklama jak maja małe moce przerobowe.. lepiej bez zleceń niż z nadmiarem.

ale tak offtopic: sam zaczynam zabawe w as tworzeni peirwsze serwisy i mnie to niepokoi to co sie dzieje.. mam nadzieje, że to przez wakacje :blush: [wierze w to]

Nie było mnie dwa tygodnie a na adsense taka miła niespodzianka, chyba pojade na jeszcze jedne wakacje :blush:

Mam cichą nadzieję, że jak ja wrócę z rozpoczynających się jutro 2 tygodniowych wakacji to będę miał podobnie :piwo:

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności