Skocz do zawartości

Zaplecze wyżej niż Landing Page

Matashow

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o ilość tekstu to nie mam szans przewyższyć jakości zaplecza, bo tam znajdują się setki tekstów, a na sprzedażowej tylko jedna strona..

Doprowadzasz do takiej sytuacji i jeszcze się pytasz jak rozwiązać taki "problem"? :) Dla mnie to nie żaden problem, tylko "klęska urodzaju"...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Strony sprzedażowej nie chcę rozbudować, bo UU ma skupić się na produkcie, a nie czytaniu bloga : )

OeTIIY2.png

Findict.pl

po pierwsze zakładam, że użytkownik Cie nie zna

po drugie, zakładam że nie masz oszałamiającego ruchu z długiego ogona

po trzecie, zakładam, że skoro nie chcesz nawet spróbować to liczba zapisów/sprzedaży jest wystarczająca

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• 2 tygodnie później...

Sam już wspomniałeś, że zapleczówka ma więcej tekstu. Zazwyczaj jest tak, że zapleczówki łatwiej jest wypozycjonować na niszowe frazy właśnie dzięki temu, że po 1. możesz się na nich skupić tylko na konkretnym zagadnieniu zamiast ogólnie na dość obszernym temacie, a po 2. nie masz żadnych ograniczeń jeśli chodzi o treści.

Ja bym połączyła 2 zaproponowane już tutaj rozwiązania: poprawa strony sprzedażowej na tyle, na ile jest to możliwe (rozbudowa treści, oczywiście unikalnych i zoptymalizowanych pod kątem wybranych fraz, a także wzmocnienie linkowania wewnętrznego tak, aby najważniejsze dla Ciebie podstrony były podlinkowane site-wide lub przynajmniej z samej strony głównej) i wstawienie bannera na zapleczówce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności