Skocz do zawartości

Strona nie wyświetla się w wynikach

zimny

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że nic w temacie nikt więcej nowego nie doda, więc można zamknąć czy usunąć.

Raz jeszcze dzięki :)

Nie za bardzo wiem, co jeszcze można tutaj dodać i czego oczekiwałeś zakładając ten temat... Branża jest (bez zbędnego filozofowania i wydziwiania) po prostu bardzo trudna - wymaga wiedzy, czasu i środków. Dla początkującego z Twoim doświadczeniem zdecydowanie za trudna i tyle...

Piszę to bez złośliwości - sam bym się nie podjął tego typu zadania, bo brak mi na dzień dzisiejszy wszystkich trzech wyżej wymienionych. ;)

Ten temat to jakaś prowokacja czy co? :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Ten temat to jakaś prowokacja czy co? :)

Raczej sposób na otrzymanie za darmowo gotowej strategii pod chwilówki :D A że nikt nie pomógł to kolega się zmył :P

Nigdzie się nie zmyłem, nadal się kręcę. Stworzyłem temat w dziale początkujący (tu spodziewałem się uzyskać pomoc), uzyskałem informację, że to o co proszę jest niewykonalne na moim poziomie. Zanotowałem i podziękowałem.

Serio nie chce Wam wykradać sprawdzonych przez lata strategii seo.

Oglądali/czytali Tarzana? To ja jestem ten Tarzan seo co pierwszy raz w życiu widzi muszlę klozetową i chciał się zapytać czy w tym się myje ręce. A Wy moi drodzy mi tu z tekstami, że jak chcesz w tym myć ręce to się lepiej nigdy nie zabieraj za sikanie. Że kibla to trzeba wiedzieć jak używać i nie po to was ojciec uczył sikać na stojaka, żeby mi teraz mówić, że tak to się robi. Nie pytam o strategie odpowiedniego nachylenia strumienia by trafić w sam środek. Pytam czy mam sikać do muszli ;)

Pozdrawiam ;)

Nie no możesz próbować tylko musisz mieć dużo samozaparcia trochę gotówki w zapasie i kilkanaście teorii do sprawdzenia, no i pamiętaj o najważniejszej rzeczy aby nie przeinwestować w linki! bo stracisz czas i pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności