Skocz do zawartości

[Wykonam] 5030 LINKÓW 10 PRYWATNYCH ZAPLECZY SEO przygotowanych specjalnie dla Twojej strony

TerazTop

Rekomendowane odpowiedzi

5030 LINKÓW SEO POZYCJONOWANIE PRYWATNE ZAPLECZA

ikona.png

Czy wiesz, jak zbudować wieczne, skuteczne i profesjonalne zaplecze SEO? Od trzech lat korzystamy z metody, która pozwala nam spać spokojnie w obliczu nowych aktualizacji algorytmu Google.

Kiedy zaczynałem swoją przygodę z pozycjonowaniem stron www (jeszcze zanim założyłem rozwijającą się agencję interaktywną), szukałem miejsc z których mogę pozyskać naturalne, bezpieczne i przyjazne linki.

Z czasem znienawidziłem to zajęcie, przestałem uzyskiwać efekty i myślałem o rzuceniu zajęcia SEO'wca. Kiedy nie miałem nic do stracenia, postanowiłem poświęcić miesiąc na testowanie własnych zapleczy. Zupełnie nie spodziewałem się, że stworzę idealną metodę na wbicie strony w TOP3 i utrzymanie najwyższych pozycji na stałe!

Dzisiaj, kiedy już nie martwię się o strony swoich klientów (bo wiem, że nawet bez mojego działania zostaną już w TOP1), postanowiłem pomóc wszystkim tym, którzy tracą wiarę w branżę SEO.

wykresy.png

Korzyści dla Ciebie płynące z tej oferty:

• automatyzacja procesu pozycjonowania - tworzeniem zapleczy zajmujemy się w 100% osobiście. Chcemy to wykonać od początku do końca samodzielnie, według sprawdzonej metody,
  • dywersyfikacja profilu linków - jeśli korzystałeś z katalogowania, precli, profilów lub artykułów sponsorowanych, własne solidne zaplecze świetnie odmieni profil linków, co przełoży się na wzrost pozycji,
  • możliwość rozwijania zapleczy - otrzymujesz pełne dane dostępowe do wszystkich stworzonych zapleczy. Możesz je rozwijać, linkować, reklamować, aby wypozycjonować swoją stronę na jeszcze więcej fraz,
  • rozkład linków w czasie - pełna realizacja usługi trwa około 15 dni roboczych. Każde zaplecze otrzyma 500 linków, ale rozłożonych w czasie. W innym wypadku jego moc byłaby znacznie mniejsza, zależy nam na naturalnym i bezpiecznym pozycjonowaniu,
  • widzisz, za co płacisz - po około 15 dniach dostajesz od nas pełen zestaw niezbędnych informacji, czyli dane dostępowe do zapleczy, raporty z linkowania i adresy artykułów z linkami prowadzącymi do strony docelowej.

piramida.png

Na każdej stronie zapleczowej znajdą się:

• 3 artykuły tematyczne zawierające słowa kluczowe (w tym jeden z linkami do strony www),

Elementy gwarantujące bezpieczeństwo:

• optymalizacja artykułów pod kątem SEO,
  • wszystkie teksty unikalne (powstałe z 3 synonimizowanych tekstów),
  • teksty o różnorodnej długości - 1500 znaków, 1000 znaków oraz 500 znaków dla zwiększenia naturalności blogów,
  • zdjęcie przy artykule z linkami prowadzącymi do pozycjonowanej strony,
  • tematyczne uzupełnianie tagów dla każdego artykułu,
  • miesięczny napływ linków do każdego zaplecza,
  • różnicowanie platform blogowych (trzy serwisy) oraz wybieranie odmiennych szablonów, aby zaplecza nie były do siebie podobne.

zasady.png

Nie czekaj, aż czas minie.

Pamiętaj, że usługi SEO są naszym dodatkowym zajęciem. Oferujemy je tylko wtedy, kiedy wiemy że możemy je wykonać ze 100% zaangażowaniem. Jeśli jednak pracujemy nad dużym projektem lub nowym produktem - usuwamy wszystkie aukcje z dnia na dzień.

Obecny czas do końca aukcji nie jest więc gwarancją, że usługa będzie widniała aż tyle dni.

Wyślij nam już teraz:

• adres strony www, którą chcesz pozycjonować,
  • słowa kluczowe, które zostaną wypozycjonowane (zalecamy max 3).

Poprosiliśmy naszych dotychczasowych klientów o opinię dotyczącą tej usługi. Oto kilka przykładów wiadomości zwrotnych:

ref1.png

ref2.png

ref3.png

Cena: 129 zł TYLKO 109 zł brutto

Faktura VAT? Oczywiście!

Jak złożyć zamówienie?

Wyślij na adres m.zajac@teraztop.pl następujące dane:

• adres strony www, którą chcesz pozycjonować,
  • słowa kluczowe, które zostaną wypozycjonowane (zalecamy max 3),
  • dane do faktury.

Zapraszamy do współpracy!

Masz pytania? Skontaktuj się ze mną!

Marcin Zając
Agencja SEO Teraz Top

teraztop.png
tel. 570-009-292

(dostępny w godz. 16:00 - 21:00)

e-mail: m.zajac@teraztop.pl
(dostępny 24/7)

www.teraztop.pl

Jesteśmy legalnie działającą firmą - wystawiamy FVAT! Zapraszamy do współpracy

Dane firmy:

Teraz Top Marcin Zając
Adres:
ul. Kasztanowa 123
32-641 Piotrowice
Telefon: 570-009-292
E-mail: m.zajac@teraztop.pl
NIP: 549-244-10-42

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności