Skocz do zawartości

Program partnerski- założenie sklepu, wybranie produktów

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś trafiłem na taki program partnerski co można było założyć swój sklep internetowy- wybrać produkty- szeroka oferta- od ciuchów po elektronikę a następnie reklamować.

Dostarczaniem produktu i magazynowaniem zajmowała się tamta firma. My od sprzedaży dostawaliśmy  %.

Kojarzy ktoś taki PP?

Nie pamiętam teraz jakie ale jest dużo takich co oferują wszelki sprzęt/ciuchy. Z reguły nawet sami go nie mają a często z Chin zamawiają.

Jest też kilka Polskich które ten model współpracy oferują, nawet chyba gdzieś tu na forum był taki temat.

Więc nie podpowiem dokładnie, ale uczulę na kilka kwestii. Jak będziesz już podpisywał umowę na takie coś zwróć szczególną uwagę na jej zapisy.

Przypuśćmy że Ty masz swój sklep, reklamujesz itp. ale gdzieś spotkałem się z tym że kasa idzie od klienta na Twoje konto a Ty przekazujesz ją do dostawcy towaru, co w sytuacji kiedy dostawca nie dostarczy zamówionej rzeczy ?, Ty odpowiadasz.

Tak samo przy dostawach z chin, trzeba szczególną uwagę zwrócić na cła itp. to jest dość skomplikowane.

Chyba że Ty tylko reklamujesz dany sklep, ale w zamówieniu występuje jako dostawca dana firma.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

taki model sprzedaży, zdaje się - że nazywa się Dropshipping.

Coś w  tym stylu szukam z tym. że w tamtym przypadku klient płacił na konto tego operatora a nie moje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności