Skocz do zawartości

PatrykW

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam problem. Konfiguruje sobie Twittera aby dodawało mi automatyczie Tweety na moim fanpage na facebooku. Ani nie dodaje mi treści na prywatnym koncie Facebook, ani na strone mojej facebook.

Poniżej zamieszczam zrzuty ekranu.

Ustawienia twitter:

izp84k.jpg

Ustawienia aplikacji na fejsie (konto prywatne):

24ysjrk.jpg

Ogólnie chce publikować tylko na fanpage tłity, ale testuje i nie publikuje moich Tweetów ani tutaj ani tu. Co ciekawe jak zaznaczam wysyłaj na moją stronę na Facebooku i wybieram fanpage to to akurat ustawienie tak jakby się nie zapisuje gdy przeładuje stronę (wraca do poprzedniego ustawienia). Ale to szczegół, bo na prywatnym koncie też nie publikuje mimo zaznaczonych tych ustawień na fejsie i na twecie. Tak, próbowałem i w Operze i w Firefoxie....

Miał ktoś podobny problem kiedyś?

Pozdrawiam PJ

Dzięki za próbę pomocy ale nie działa dalej. Chyba napiszę do supportu Twittera. Nawet próbowałem na drugim koncie również z uprawnieniami administracyjnymi na fanpage. Ani na tablice użytkownika się nie da, ani na fanpage.

BTW: Jeśli mam bloga i używam sieci społecznościowych (twitter, fejs, g+) i dla przykładu posty z twittera trafiają na fejsa (TZN. nie działa to na razie :() to jak to google traktuje? Chodzi mi o Duplicate Content. Bo ja to nie robię z naciskiem na SEO, a na wygodę użytkowników. Nie każdy ma konta w stu sieciach społecznościowych i czas je śledzić.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności