Skocz do zawartości

Widzialni

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu mój angielski katalog nęka coś takiego

https://katalogowanie.widzialni.pl/index.php

Podejrzewam, że to jakaś maszynka do automatycznego dodawania.

Czy ktoś może mnie oświecić?

Spojrzełem do WhoIs: "Grupa trzymajaca wladze"

Gdzieś to już na forum widziałem. Proszę przyznać się bez bicia. :)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

OK, nie naczytałem się...

A znalazłem jeszcze w statach u siebie cuś takiego (nie pierwszy raz):

https://smartlink.tamar.co.uk/scripts/links...tetime&dir=DESC

Wchodzi sobie to na główną, przechodzi do kategorii i wtedy submit...

I jeszcze takiego maila podaje: saudiquathebus@googlemail.com

Też ktoś to już miał?

Mam to zbanować?

Sorry, nie odpowiadam na PMy

super sprawa :hello: zainstalowałem sobie na swoim najlepiej rozbudowanym katalogu i zdjałem tokeniczek :rotfl:

obadamy jak to wyjdzie w praniu...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred, żebyś się nie przeliczył. Wystarczy, że ktoś zleci napisanie "dodawarki" komuś z doświadczeniem a nie gimnazjaliście za 50 PLN i możesz zostać zalany spamem. Poleciłbym zostawić token, chociaż z 1 liczbą :hello:

W najbliższym czasie nie przewiduje powstania tego typu „dodawarek”, ale gdy więcej osób zacznie stosować tego typu metody znajdzie się spryciarz

mkr -> jak sie da jakies unikalne nazwy pól i plików wtedy trzeba by napisac spamiarke specjalnie pod jeden katalog co nie ma za dużego sensu chyba, że ktoś chce sie na tobie zemścić czy coś :hello:

A ten token w qlwebie to śmiech na sali bo można go bez problemu w kilku linijkach kodu.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

dokładnie - pod jednego "gupiego" qlweba nikt sie nie bedzie podpinał - no chyba żeby o uśmiercić ...

n arazi epopatrze jak to wyjdzie ... sam planuje dorobienie zmiennych nazw pól więc zobaczymy :hello:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Hmm jak tak sądzicie to w seodir każdy katalog będzie miał unikalne nazwy pól. Ale nadal nie jestem do tego przekonany i uważam, że odpowiednie wyrażenie regularne da rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności