Skocz do zawartości

Pytanie Search Console .

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem ze stroną, nie widać jej w googlach, dodałem ją do search console i tam wyskakuje:

Improve the search presence of https://www.********/ 

Klikam i:

To: Webmaster of https://www.xxxxxxxx

Google systems show that you recently verified your site in Webmaster Tools (or created a site with Blogger or Google Sites which does this automatically). We have some tips to help you get the most of this free service and maximize your site performance on Google Search.

Set up your Webmaster Tools account now: 1 Add all your website versions 
Make sure you add both "www" and "non-www" versions for your site. Also, if you use the HTTPS protocol, add those variations as well. 2 Select your preferred version 
Choose whether you want your site to appear with or without "www" in Google Search. 3 Select target country 
Set your geographic preference if your site targets users in a specific country. 4 Share access with co-workers 
If you want other people to access your reports, you can add different access levels. 5 Submit a sitemap file 
This helps Google better understand how to crawl your site.
Not sure how to set this up? Use our help resources. • Learn more details about site verification and how to set permissions for other users. • Get help in setting a preferred domain or setting a geographic target. • Learn what a sitemap is and how to manage it. •

Ask questions in our forum for more help—mention message type [WNC-376106])

I pytanie, jak stronie pomóc ????

Dziękuje za podpowiedzi

@jary21

1. sprawdź site:twojadoma, skoro jest to tak jak napisał qlwik

@qlwik tak nie ma tam odpowiedzi (są podpowiedzi), miała to być lekka ironia do tego co wypisuje google (może nie wyszła;) dlatego zapytałem o jej widoczność żeby udzielić konkretniejszej odpowiedzi

skoro tematy o których wyżej wspomniałem są dla Ciebie obce i chcesz wywindować stronę na wyższe pozycje to masz dwie opcje:

1. Zleć to komuś kto się na tym zna

2. Jeżeli chcesz samodzielnie próbować i masz czas to zacznij od działu dla początkujących itd....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności