Skocz do zawartości

Validator ok 20 errorów, a pozycja w Google

Rekomendowane odpowiedzi

Witam  serdecznie!

Stoję przed wyborem płatnego stylu do wordpressa.

Do wyboru mam:

- styl, który nie ma żadnych błędów w validadorze, ale uważam go za przeciętny/max dobry wizualnie

- bardzo ładne style, które mają

1) 21 Errors, 5 warning(s)

2) 21 Errors, 9 warning(s)

sprawdzane validatorami

validator.w3.org

validator.w3.org/nu/

Zależy mi przede wszystkim na wysokich pozycjach w wyszukiwarkach, wygląd jest dla mnie mniej istotny. Jeśli niewiele osób trafi na stronę to niewielu go doceni.

Moje pytanie: czy błędy wykryte przez validator są istotne dla pozycji strony/jej podstron w Google?

Czy wybór stylu bez errorów da mi lepszą pozycję w Google niż ten, który ma 20-30 errorów?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

ale jeśli są poważne (w co wątpię) to mogą lekko zwolnić ładowanie strony

mało prawdopodobn

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nigdy na takie walidacje nie zwracałem uwagi i nie zauważyłem aby miało to negatywny wpływ na pozycjonowanie. Zresztą popatrz strony z konkurencji w topach, na 100% też walidatory pokazują u nich błędy.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności