Skocz do zawartości

Optymalizacja tytułów na stronie wizytówce z 5 podstronami

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę wizytówkę na której nie ma za dużo treści i zastanawiam się czy można wrzucić jakoś stosunkowo naturalnie frazę w niektórych tytułach stron  np.

zamiast Cennik - marka dać Cennik w salonie fryzjerskim marka itp.

Nie mówię o wszystkich podstronach bo np. w Kontakt to by było wrzucanie frazy na siłę ale czy tam gdzie się da, może to pomóc?

dzięki, dotarłem do tego artykułu który utwierdził mnie w tym przekonaniu

https://www.semrush.com/blog/local-search-engine-optimization-3-tips-for-winning-at-local-search/

"On the careers page, rather than using the standard meta title “Careers | Imagination,” I used “Content Marketing Careers in Chicago | Imagination.”

Sprawdź w narzędziach prognozujących ruch z danych fraz, bo są frazy typu "XYZ - ceny" i to pod ich kątem mógłbyś zoptymalizować cennik.

Łatwiej byłoby dać konkretne propozycje, gdybyś napisał, jaka jest tematyka strony. Jako przykład podałeś salon fryzjerski, więc w tym przypadku przede wszystkim warto przygotować osobne podstrony na opisanie różnych zabiegów, np. trwałej ondulacji, pasemek itp. Wtedy masz do dyspozycji kolejne podstrony i jeszcze więcej keywordów. Z kolei te standardowe podstrony typu "oferta", "o nas" czy "kontakt" jak najbardziej można wykorzystać pod optymalizację pod różne warianty głównej frazy. W takim przypadku na stronie głównej dałabym najpopularniejsze i najtrudniejsze słowa kluczowe, a na podstrony ich łatwiejsze odmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności