Skocz do zawartości

Przywitanie początkującego pozycjonera

PrzEM0X

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem Przemysław i znalazłem to forum przeglądając internet w poszukiwaniu nowych możliwości pozycjonowania dla strony firmy w której pracuje. 

Pracuję to duże słowo, jestem na stażu do listopada i moja być albo nie być w tej dobrze prosperującej firmie zależy od tego jak się wykażę, dlatego szukam wszelkich sposobów na pokazanie ile jestem wart. 

Z racji tego, że od początku kwietnia staram się ogarnąć jak najwięcej w tym temacie dołożę wszelkich starań, aby udowodnić, że młode osoby bez doświadczenia ale z ambicjami potrafią wiele osiągnąć. 

Mam 21 lat i pochodzę z Włocławka. Interesuje się motoryzacją, muzyką oraz grami komputerowymi. W wolnym czasie staram się żyć aktywie. Jestem otwarty na nowe znajomości oraz pomoc innym oraz optymistycznie patrzę na świat.

Nie przedłużając bardzo miło mi Was Wszystkich poznać oraz dziękuję Administracji za przyjęcie mnie w skromne progi tego forum. :)

Pozdrawiam Wszystkich. :)

Witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Witaj,

Tym serdeczniej, że też byłem w podobnej sytuacji jakiś czas temu :)

Jak będziesz miał jakieś pytania - śmiało na priv możesz pisać - odpowiem, jak tylko zajrzę i doradzę w miarę swoich możliwości. 

Bonus za optymistyczne patrzenie na świat (ja już od X czasu nie potrafię)  ;)

Pozdrawiam serdecznie,

Maciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności