Skocz do zawartości

www.zoologiczny.sklep.pl

wolfik

Rekomendowane odpowiedzi

Wolfik - jest nieco lepiej niż poprzednio ale ciągle ten sklep nie budzi we mnie zaufania.

Zobacz np. www.kapturek.pl - prosto, solidnie z klasą.

Zainwestuj w grafika, ktory poukłada Ci moduły, zrobi elegacką oprawę sklepu bo bez tego choćbyś miał najlepsze ceny daleko nie zajedziesz.

Może rozwiązaniem byłoby przeglądnięcie lub zakup templatki np z www.templatemonster.com.

Z całym szacunkiem ale Wasze projekty (wolfik.com) są nieco... no kurczę nie są one wysokich lotów.

Co do optymalizacji serwisu to myślę, że są lepiej zorientowani koledzy na forum.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no nareszcie wywolalem Pana do tablicy:)

inne projekty wolfik.com nie podlegaja ocenie w tym temacie:)pominmy dobrze?:)

ciągle ten sklep nie budzi we mnie zaufania.

dlaczego?

Zainwestuj w grafika, ktory poukłada Ci moduły

nie bardzo rozumiem...chyba nie chodzi o to, zeby grafika wykorzystac do rozmieszczenia modulow...

co do kapturka ... qrde mnie sie nie wizualnie nie podoba ... kwestia gustu?

zrobi elegacką oprawę sklepu bo bez tego choćbyś miał najlepsze ceny daleko nie zajedziesz.

oj jade:)

sklep przeszedl spora metamorfoze w porownaniu do szablonowego OSC, ale nie zauwazylem przelozenia grafika-obrot sklepu. nie musi byc pieknie narysowany, musi byc funkcjonalny + oczywiscie wszelkie inne plaszczyzny typu obsluga Klienta.

na to staramy sie klasc nacisk, niedlugo odpalimy nowa wersje szukajki, bo to co jest w OSC przestaje sie sprawdzac niestety

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

voy-tech - odnosze wrazenie, ze albo ogladales inny sklep albo skupiles sie wylacznie na poprzednich wpisach, szczegolnie tych sprzed kilku miesiecy...

jestes pewien ze ogladales www.zoologiczny.sklep.pl ?

flash w topie z plywajacymi rybkami ? :rolleyes: z odglosem babelkow? ;)

Tak właśnie - pływającymi i uśmiechniętymi rybkami i bąbelki.

Czytałem i oglądałem ostatnią wersję.

Przede wszystkim: posłuchaj się Kadzielawskiego - bo z grafiką mizernie, a to podstawa.

Poza tym:

1. Za dużo kategorii w topie. Daj jedną akwarystykę, klatki, karma, a dopiero na podstronie np. akwaria - zrób podział na: słodkowodna, morska, akwaria, filtry itd.

2. Promocje z lewego menu daj na prawe np. pod "zaloguj się", a to co o wiele ważniejsze czyli - informacje - pod menu główne.

3. Odgranicz ten pasek "jesteś tutaj:..." - inny kolor czcionki, border lub co tam uważasz, bo za mało się różni od treści.

PS.

Mam goldena retriever'a i chciałem znaleźć dla niego obroże przeciwrobalom.

Znalazłem Bolfo-duża 39,10 zł hmm... na Allegro identyczna 29.99 zł, czyli prawie 10zł taniej! Biorąc pod uwagę fakt, że na Allegro zarejestrowanych jest ponad 5000 000 użytkowników, czyli praktycznie każdy internauta... sam wiesz co mam na myśli.

Pozdro.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Tak właśnie - pływającymi i uśmiechniętymi rybkami i bąbelki.
no bez jaj:)

i piesek merdajacy ogonkiem? :)

Przede wszystkim: posłuchaj się Kadzielawskiego - bo z grafiką mizernie, a to podstawa.

tak jak pisalem wyzej takie opinie sa bardzo subiektywne, przeprowadzalem nawet mini ankiete wsrod Klientow i 85% glosow byla pozytywna. Byc moze pokusze sie tez o ankiete dla wszystkich odwiedzajacych sklep.

1. Za dużo kategorii w topie. Daj jedną akwarystykę, klatki, karma, a dopiero na podstronie np. akwaria - zrób podział na: słodkowodna, morska, akwaria, filtry itd.

pelna nawigacja jest po lewej stronie, w topie sa linki "na skroty"

2. Promocje z lewego menu daj na prawe np. pod "zaloguj się", a to co o wiele ważniejsze czyli - informacje - pod menu główne.

zastanawiam sie nad tym odkad istnieje nowa wersja, byc moze jest to dobry pomysl

3. Odgranicz ten pasek "jesteś tutaj:..." - inny kolor czcionki, border lub co tam uważasz, bo za mało się różni od treści.

sluszna uwaga - dzieki

PS.

Mam goldena retriever'a i chciałem znaleźć dla niego obroże przeciwrobalom.

Znalazłem Bolfo-duża 39,10 zł hmm... na Allegro identyczna 29.99 zł, czyli prawie 10zł taniej! Biorąc pod uwagę fakt, że na Allegro zarejestrowanych jest ponad 5000 000 użytkowników, czyli praktycznie każdy internauta... sam wiesz co mam na myśli.

1. tak mozna podwazyc istnienie wszystkich sklepow internetowych - temat takich cen jest nie do przeskoczenia.

2. ja mam firme, place podatki zusy i inne takie

3. akurat te obroze sa na allegro ponizej ceny hurtowej i to z rabatem

obronie sie tak: a gdybys chcial kupic obroze, maly worek karmy i szampon i dostac to w jednej paczce?

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

Ja osobiście wolę w koszyku wiedzięc odrazu ceny wysyłki (tzn. cena końcowa) bez zalogowanie - co BTW też dotyczy kapturki :)

Pozatym, profesjonalny sklep IMHO powinno być wszędzie robić jasne, że ceny są brutto (z FV) - co nie zawsze jest jasne na allegro.

Nie żartuj :)

Wiemy, jak to jest.

Są osoby z forum, ktore mają firmy i wystawią faktury na pozycjonowanie ale na aukcję z allegro już nie.

PS: Nawet umowa kupna-sprzedaży na domeny na allegro nie jest często miłe widziane - z punktu wiedzienia sprzedawca.

Co nigdy nie rozumiałem, bo z przelew na konta zaproszi to raczej na kablowanie do urządu skarbowego niezadowolnego klienta ...

Faktycznie leżała. Nawet nie mogłem zaktualizować mojego serwisu, a chciałem film instruktarzowy wrzucić. Ale już pociska aż miło :D Chyba jakiś remoncik mieli - na dobre im wyszedł. Potem chciałem przetestować jak ściąga ten film (ok 6 MB) i jak wcisnąłem zapisz...to już był zapisany nawet paska nie widziałem. Fakt, że łącze mam szybkie, ale jak ich serwer pocina 8]

108479744.png

Pozdro.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności