Skocz do zawartości

Od czego zacząć

PrzEM0X

Rekomendowane odpowiedzi

I nie nie szukam "frajerów" tylko osób, które mogłyby powiedzieć od czego zacząć.

Dostałeś już odpowiedzi co trzeba robić. Kup domenę (a najlepiej kilka), załóż tam jakieś strony i je pozycjonuj. Nie po to aby były wysoko w google, ale po to aby na nich się uczyć. Nikt Ci recepty nie da bo takiej nie ma, a nawet jakby była to jest to niejako tajemnica zawodowa. A jak będziesz miał konkretne pytania na pewno Ci tu odpowiedzą, ale niech nie będą to pytania w stylu: Co mam zrobić aby strona była wysoko?

Pozycjonowanie to nie czarna magia, tego też można się nauczyć, problem polega na tym że ta nauka trwa ciągle, nigdy się nie kończy.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@up robiąc to co Araszka napisał przekona się czy te linki dają moc czy też nie itd itd, a przy okazji może chociaż trochę zrozumie temat :)
Czym innym są testy (pozycjonowanie) jak nie linkowaniem strony na różne dziwne sposoby ? :)

Skoro otrzymał 4 strony klientów i firma mu nie pomaga przy nich (nie tłumaczy co ma zrobić aby się podnieśli w wynikach) w pracy to znaczy, że nie zależy im za bardzo na tych klientach. Jak domeny zafiltruje mówi się trudno i żyje dalej ;-)

Skoro otrzymał 4 strony klientów i firma mu nie pomaga przy nich (nie tłumaczy co ma zrobić aby się podnieśli w wynikach) w pracy to znaczy, że nie zależy im za bardzo na tych klientach.

Nie zrozumieliście modelu biznesowego ;) 100 stażystów za free, 500 domen dowolnie wybranych z sieci, podpiętych pod statsy. To się nazywa poprawnie wykonana i zoptymalizowana "rekrutacja". 5+

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Chyba zapomniałeś się przelogować?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I nie nie szukam "frajerów" tylko osób, które mogłyby powiedzieć od czego zacząć.
Pozdrawiam wszystkie osoby, które siedzą w tym kilka lat i teraz wyżywają się na klawiaturach aby napisać mi jaki to jestem głupi bo nie wiem nic o tym. Macie wiedzę i nie chcecie się nią dzielić bo sami poświęciliście czas aby ją zdobyć. Dobrze cieszę się, że Wam się udało osiągnąć sukces. Ale nie musicie od razu wyżywać się na tych, którzy dopiero swą przygodę z SEO zaczynają. Jeśli weszliście tutaj tylko po to aby mnie zbesztać za to że napisałem coś i proszę o rady to wyjdźcie proszę. Czasem lepiej jest się nie odzywać... 

Wiesz ilu mam gości codziennie którzy "wymagają" codziennej pomocy za free a jak odmówisz to cię zbesztają, nie pisałem że jesteś głupi i nic nie wart po prostu źle zadałeś pytanie,.

Pierwsza rzecz w SEO którą musisz nabyć to umiejętność analizowania faktów co jest prawdą a co fałszem i na podstawie własnych teorii potwierdzasz lub obalasz "MITY"  :crazy:

Wymyśl sobie jakąś stronę którą założysz na darmowym hostingu i na subdomenie zaleta jest taka że masz wszystko za free lub nawet darmowego bloga i zacznij pozycjonowanie na wybrane keywordy, pozycjonować możesz darmowymi linkami lub płatnymi wszystko zależy od ciebie.

To jest na początek - a jak zostaniesz wielkim pozycjonerem to zgłoś się do mnie bo wisisz mi 4000 pln za tę poradę.

Koledzy, dajcie na luz koledze. Ewidentnie zaczął staż, i chciał dostać od nas gotowy przepis jak prawidłowo zoptymalizować stronę i dalej ją pozycjonować. Nasza młodzież nauczyła się, że teraz dostają wszystko od razu. Każdy post, w którym ktoś jemu radzi robienie testów, czytanie forum itp. to obraza dla niego ale nie wie, że 3/4 osób tutaj miało taki początek i jakoś dali radę przebrnąć samemu przez wszystkie materiały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności