Skocz do zawartości

Jak rozpoznać ukryte linki?

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@s_matysik a w moich googlach to ty nawet nie jesteś na drugie stronie pod tą frazą :( No nic.  Jeszcze jedno( nie żebym był jakimś purystą) ale popracuj nad szafą graficzną, bo jak by to ująć "nie budzi zaufania". :) A wśród ludzi przyzwyczajonych do retiny i videobackgroundów  to może nawet budzić dyzonans poznawczy i niepokój ;) Myśle, że po konslutacji z jakimś grafikiem amatorem i kilkunastu korektach liczba rejestracji wzrośnie dwukrotnie :P Good luck!

moich googlach

z tą frazą akurat miałem problem, ale  z mojej winy, ale jest około na 14 miejscu (mierzę pozycję różnymi statystykami, więc nie wiem dlaczego masz tak daleko)

szafą graficzną

na razie serwis jest w miarę funkcjonalny i przejrzysty, szate graficzną też z czasem dopracuję

nie budzi zaufania

dlaczego tak uważasz?

na razie jest mało rejestracji, gdyż jeszcze jest za słabo wypozycjonowany na większość fraz, ale już niedługo...

Good luck!

dzięki

Widzisz i tu nie chodzi o pozycjonowanie. Myślę, że dzięki poprawie szaty graficznej skonwertujesz ruch 3krotnie. Wrzuć stronkę na forum graficznę dużo ludzi Ci doradzi w kwesti UI, UX i graficznej. Będzie lincz ale przecierpisz i nie będziesz żałować. Białystok dał rade to ty też dasz https://odkryj.bialystok.pl/pl.

@up ten białystok ładuje się u mnie z minute jak nie więcej .. do tego filmiki się zacinają.. myślę, że bardzo mocno odstrasza, gdyby nie fakt, że zachwaliłeś to przy 10 % - tach już na samym początku przed wejściem na stronę bym wyłączył zakładkę :)

Białystok dał rade to ty też das

długo się ładuje

fajnie zrobione :) jednak portal ogłoszeniowy wcale nie musi posiadać dobrej szaty graficznej np. www.gumtree.pl

chociaż dzięki za radę, napisze na forum graficznym :)

Gumtree ma inny target. Tam są ludzie którzy chcą sprzedać opony, krzesła i sprzęt AGD którego nie opłaca się wysyłać na allegro. Ty targetujesz młodych ludzi szukających zarobku w sieci tak? Co do GT ma czystą i schludną grafikę. Ma walący po oczach CTA (call to action) jest jednolity kolorystycznie choć to też nie jest szczyt marzeń. Z tym konkurujesz https://www.inclick.pl/

do tego filmiki się zacinają.. myślę, że bardzo mocno odstrasza, gdyby nie fakt, że zachwaliłeś to przy 10 % - tach już na samym początku przed wejściem na stronę bym wyłączył zakładkę

Wiesz no... sprzęty są coraz lepsze. Ludzie kupujący teraz komputer to jak nie siedzi i7 i mają neta 20MB to nie siadają. Ja ekranu łądującem nie zdazylem sie przyjrzec nawet :)

c463d7f6b067c591b9a4998afca893cac3b11ee8

Strona została doceniona. Polski produkt. Patrz w rogu masz https://www.awwwards.com/. Tam sobie popatrz stronki jak szukasz ideału.

jak ktoś tak ubrany mówi o zarabianiu.. skreśla sie na początku

Jak ktoś ma dużo kasy to przeważnie ma w du**e w co się ubiera, jak wygląda i co pomyśli sąsiad jak zobaczy go w dresach. To ludziom, którym wydaje się, że są bogaci zależy na tym co myślą inni.

No ale z drugiej strony po co bogaty ma mówić o zarabianiu jeleniom. Fakt, taki musi dobrze wyglądać:D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności