Skocz do zawartości

oprogramowanie sklepu z gotową optymalizacją

Rekomendowane odpowiedzi

mistrzem w wiedzy o optymalizacji nie jestem ale czytam co nieco i doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że tak jak pozycjonowanie i kilk ajeszcze innyh spraw jest zwyczajnie niezbędne do sprawnego funkcjonowania sklepu. w związku z tym czy ktoś mógłby mi polecić jakieś oprogramowanie albo napisać chociaż czym się kierować w wyborze tak, żeby mieć konkretne rozwiązania?

Każdy sobie rzepkę skrobie, więc pewnie ile ludzi tyle opinii. Ja wykupiłam abonament w kosmetyczki dwa miesiące temu za 29 zł i jestem zadowolona nawet bardzo. Sprzedaż się rozhulała, jak sądzę właśnie przez optymalizację ale też łatwość obsługi, wszystko zajmuje mi mniej czasu. Masz do wyboru też co do szablonu, ja wybrałam gotowy minimalistyczny żeby było przejrzyście bo produkt ma być na pierwszym planie! No co Ci mogę poradzić - możesz spróbować bo jest też darmowy wariant.

Z optymalizacją sklepu jak ze wszystkim nie należy przesadzać. Można znaleźć sklepy,  które są od lat w topach a optymalizacja leży.  

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Każdy sobie rzepkę skrobie, więc pewnie ile ludzi tyle opinii. Ja wykupiłam abonament w xxxxxx dwa miesiące temu za 29 zł i jestem zadowolona nawet bardzo. Sprzedaż się rozhulała, jak sądzę właśnie przez optymalizację ale też łatwość obsługi, wszystko zajmuje mi mniej czasu. Masz do wyboru też co do szablonu, ja wybrałam gotowy minimalistyczny żeby było przejrzyście bo produkt ma być na pierwszym planie! No co Ci mogę poradzić - możesz spróbować bo jest też darmowy wariant.

Coraz gorsze te szeptanki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności