Skocz do zawartości

Jaki decaptcher

mindryl

Rekomendowane odpowiedzi

ja np korzystam z tego 

2captcha.pl

wydaje mi się, że wychodzi trochę taniej niż w innych, a skuteczność też niczego sobie 

jak chcesz to możesz z mojego ref skorzystać ;)

E: Literówka

po podpięciu do zenka należy pamiętać o zmianie IP dla antgate

Add your 2Captcha key in this field, then bring the following changes to you hosts file:

1. Usually, this file is stored here: C:\Windows\System32\drivers\etc\

2. Open the file in any txt editor: notepad, for example.

3. Add the line below: 89.108.73.200 antigate.com

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 7 miesięcy temu...

2captcha.com  link refem. Mają przelewy24 i dotpay. To ten sam serwis, hasło login z .pl nie działa trzeba zakładać nowe konto. Jeśli chodzi o skutecznośc i pracę z nową recaptcha jest najlepszy, testowałem i porównywałem z innymi. Prędkość rozwiązywania jest nieco wolniejszą bo tam 100% przepisują captcha ludzie. Zazwyczaj to 3-8 sekundy uśredniając. Jeśli na captcha wydajemy znaczne kwoty polecam połączenie Capmonster2 (pacz temat na PIO) z 2captcha.com. Dużym plusem jest to że Capmonster2 rozwiązuje ReCaptcha2 i inne w wersji audio. Przy umiejętnym skonfigurowaniu szablonów można sporo zaoszczędzić.

Też miałem zagwostke z płatnością w 2captcha.pl jak im konto zablokowali w PayPal. Support odpowiedzial że może trzeba będzie czekać 1-2 miesiące na opcje płatności przez PP. Nowe konto na 2captcha.com rozwiązanie idealne tak jak pisze Max . Jest opcja przelewy24, Dotpay, KartaKredytowa (prepaid też) więc wszystko co trzeba. 

Pod zenka i xneolinks chyba najlepszy decaptcher teraz, do pracy na wolniejszych obrotach bardzo dobra skuteczność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności