Skocz do zawartości

Indeksowanie stron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauwazyłem ze od jakiegoś czasu słabo sie indeksują strony.

dobrze się indeksują strony.
https://www.forum.optymalizacja.com/topic/209356-rwdgenerator-program-do-generowania-responsywnych-serwisow-www/?p=1431662 :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Koledzy ale nie udawajcie, że nie wiecie, że jemu chodzi nie o indeksowanie podstron z linkami. Jemu chodzi o indeksowanie jego serwisu docelowego...

jezyk403 jeśli to serwis docelowy podłączony pod GWT, z w miarę sensownych contentem, opcja "pobierz jako Google" w różnych konfiguracjach załatwia sprawę 

Max, trochę mi się nie chce wierzyć, że kolega od tylu lat na PiO i mógłby tego nie wiedzieć.

Z tego co idzie zauważyć to czasami staż konta na PiO nic nie znaczy :D A linki indeksują się normalnie :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Max, trochę mi się nie chce wierzyć

Tak samo jak mi nie chce się wierzyć, że nie wiesz o co on pyta :D

mógłby tego nie wiedzieć. 

to narzędzie można bardziej kreatywniej wykorzystać, nie pobierając każda podstronę lub mapę osobno.

jeśli to nie tajemnica

to by trzeba rozpatrywać w kategoriach głupoty raczej, gdybym zmarnował czas i $ na opracowanie nowej metody a później ją upublicznił.

Z odpowiedzi możesz wywnioskować, że nie ma

jakieś zamrozenia

i trzeba szukać rozwiązania a to oszczędność czasu. Duży plus ;)

Jeśli chcesz podeślij na priv te nieindeksowalne strony, spróbować zawsze można.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Strony maja uniklane teksty
Może są na tyle "unikalne", że Google nie wie, co to jest za tekst i w jakim on to języku i "boi się" zindeksować by nie było jak z tą "wpadką" o rozpoznawaniu twarzy ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności