Skocz do zawartości

Indeksowanie stron

Rekomendowane odpowiedzi

Strona ma ponad 2 lata a w webmasters na bierzaco wszystko robie by dobrze była widziana przez wójka G. Sprubuję zrobic max jeszcze raz jak piszesz, zobaczymy co to bedzie z tego

Jeśli na stronie nic się nie dzieje nowego, za często, to i robot nie ma motywacji do jej odwiedzania. Ale po takim czasie na PiO, raczej o tym wiesz ;)

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bezsensowna rozmowa bo moje się indeksują i co teraz?

Oczywiście, że bezsensowna rozmowa, nie można powiedzieć że LINKI SIĘ NIE INDEKSUJĄ.

Napisz jakie linki.

Zaindeksuj starymi metodami trochę profili diskuz albo K2 ;) To będziesz mógł powiedzieć, czy profile diskuz i arty K2 się indeksują jak dawniej. 

ricco-banner.png

Jednak coś się dzieje bo moje stronki też się nie indeksują. Nowe texty lecą co chwilę więc pożywka jest ale od tygodnia coś przystopowało i nawet pingowanie nie pomaga :(

No własnie to chciałem powiedziec w piewszym poscie ze teksty leca co chwile hmmmm. Nawet bl-indexer nie pomaga co sprawdziłem osobiscie.

Zaindeksuj starymi metodami trochę profili diskuz albo K2 ;) To będziesz mógł powiedzieć, czy profile diskuz i arty K2 się indeksują jak dawniej. 

Indeksują się jak dawniej, kwestia metody.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Nowe strony siedzą dłużej "pod nadzorem " w fresh indeksie. Wcale to nie oznacza że nie można skrócić tego pobytu. Poprostu należy stosować inne metody. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Hehehe ja już zadanie domowe odrobiłem i nie mam żadnych mrozów a to że chciałem sobie zaindeksować nową stronkę SWL,em do którego miała być dodana stronka to już inna rzeczywistość, no ale nie ma jak dorobić komuś teorię :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności