Skocz do zawartości

BUDOWLANY - niby precel, ale bardziej Landing Pages

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad odpaleniem jednego budowlanego projektu - coś a'la precel, ale bardziej landing pages.
Jest sobie domenka budowlana z jakimiś tematycznymi linkami (nawet .gov.pl itp) z naturalnego serwisu. Głowy nie urywa, ale do czegoś można by wykorzystać. Miałem ją wykorzystać tylko na własne potrzeby, ale....

Pomyślałem, że może by tak landing pages typu : miasto.domena  albo domena/miasto, gdzie miasta mógłbym ROZDAĆ użytkownikom, żeby zagospodarowali je na swoje wizytówki o tematyce budowlanej.
Miały by tam stać dobrze zrobione wizytówki. Można by było a nawet trzeba linkowac we własnym zakresie, ale bez żadnych blastów. Wizytówki miały by zdobywać jakiś tam lokalny ruch dla firmy.

Czy byli by chętni ? Oczywiście chętnych bym "weryfikował" - interesują mnie tylko konkretni ludzie siedzący w temacie trochę czasu.

Kwestie do rozwiązania : czy robić jako poddomeny , czy jako podkatalogi ? Każde ma plusy i minusy. Mogę jako poddomeny i wtedy mogę delegować je na wskazane hostingi - każdy sam sobie organizuje skrypt itp itd. Mogę np.jako WP multi i podkatalogi wtedy. Czekam na propozycje.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 2 tygodnie później...

Jedyny "zysk" na jaki liczę, to budowa w miarę dobrego serwisu. Każdy ma swoje miasto, każdy jakoś "podlewa" swoje miasto i dzięki temu "podlewa" serwis. Nikt z nikim nie konkuruje bo na każde miasto tylko jeden użytkownik. Ma to dawać ruch, i jak ktoś chce to linki. Żadnych specjalistów od disavow.

Cały czas do rozwiązanie jest formuła

Jakiego multi? Nie rozumiem....

nie mów, że zarejestrowałeś się tu na forum tylko po to, żeby akurat napisać w tym wątku....

Tak dla jasności : temat jest dla osób z tego forum, które dały się poznać jako konkretne.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

pewnie że by byli, chyba że przesadzisz z ceną
To nie takie pewne, bo dziś społeczeństwo wybredne jest nawet jak za darmo coś się oferuje. Choć nie wszyto, co jest "za darmo" jest za darmo, ale to inna beczka.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dlatego nie udostępniam każdemu za wszelką cenę projektu. Sam szukałem jak najlepszych rozwiązań w tej tematyce i podobnej. Pomyślałem, że ktoś również byłby zainteresowany.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności