Skocz do zawartości

Domena miała rok przerwy

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem stronę na domenie 

https://swiadomy-sen.pl/

przez kilka lat, po czym jej nie przedłużyłem i domena wypadła z googli (ma nadal PR:1).

Jakiś miesiąc temu kupiłem tą domenę na nowo, wstawiłem content i dodałem kilka linków do strony ale google nie chce jej zaindeksować.

O co chodzi? Domena ma kilka świeżych linków, a nadal nie została zaindeksowana pomimo upływu jakiegoś miesiąca.

Po pierwsze -  PR nie jest już od dawna aktualizowany, więc zupełnie nie bierz pod uwagę tego, co pokazuje Ci zielony pasek.

Po drugie - co to za "content" tam wstawiłeś? Same kopie. Nic dziwnego, że Google nie chce tego łykać.

Po trzecie - do indeksacji wykorzystaj Google Search Console. Pobierz jako Google i dodaj sitemapę.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Aha no tak...

No tak Twoje trustranki by pomogły.

Normalną stronę gdzie nie ma jakiegoś większego problemu, można zaindeksować w kilka chwil czasami.

Więc nie pisz o mitycznych trustrankach co niby to spowodują. Bo tylko wprowadzasz w błąd, albo nawet sam w to wierzysz.

Zresztą sam piszesz 26 styczeń 2015 - 18:20 że zlecisz pozycjonowanie, a już 31 styczeń 2015 - 18:34 że:

-Mogę zająć się pozycjonowaniem średnio wymagającymi frazami

-Tworzyć i zarządzać zapleczem

-Oraz wszelkie inne prace związanie z szeroko pojętym seo.

Bardzo szybko się uczysz.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Widzę że nie przeszło Ci przez Twój jakże błyskotliwy umysł, że mogłem chcieć zlecić coś firmie zewnęrznej. I przestań tutaj płakać chłopczyku, bo póki co to nic nie wniosłeś do tematu.

Blasty scrapebox, xrumer, zaplecza na stronach web 2.0.

Jest coś w tym że ostatnio G znacznie  indeksuje linki dodane do żywych serwisów z ruchem nawet w ilości kilku, natomiast dodanie nawet x10 linków  do  zaspamowanych śmietników, nie powoduje czasami żadnej reakcji,  a czy ma to coś wspólnego z mitycznym TR nie wiem.

Widzę że nie przeszło Ci przez Twój jakże błyskotliwy umysł, że mogłem chcieć zlecić coś firmie zewnęrznej. I przestań tutaj płakać chłopczyku, bo póki co to nic nie wniosłeś do tematu.

Trust rank też nic nie wnosi. Bo niby jakie serwisy mają ten mityczny trust rank i jak mam to sprawdzić ?

Co do tematu to zmień treść na unikalną i będziesz miał stronę zaindeksowaną w kilka dni.

specjalista-googleads.pl - prowadzenie kampanii Google Ads (AdWords)

www.smart-seo.pl - skuteczna reklama w Google :) 

ostatnio G znacznie indeksuje linki dodane do żywych serwisów z ruchem nawet w ilości kilku, natomiast dodanie nawet x10 linków  do  zaspamowanych śmietników, nie powoduje czasami żadnej reakcji,

Odkryłeś receptę na indeksację witryn.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności