Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Autorowi chodzi o to że właśnie chyba przez pomyłkę wysłał kasę do poprzedniego właściciela. Napisz mu wiadomość na PW, wiem że częściej tu zagląda niż na maila.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 4.10.2015 o 10:38, Finan napisał(a):

Autorowi chodzi o to że właśnie chyba przez pomyłkę wysłał kasę do poprzedniego właściciela. Napisz mu wiadomość na PW, wiem że częściej tu zagląda niż na maila.

dokładnie o to chodzi, próbowałem wysłać do niego PW,

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik Dirty Frank nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

wariat123 napisał(a):

do użytkowników softu,
Przede wszystkim, to NIE JEST soft tylko usługa.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion, ale on tylko nabija jak wariat ...  :P   Nie przeczyta Twojej odpowiedzi, bo właśnie szuka kolejnego wątku do wpisu. Jak wyjdzie tak będzie, niebiesko albo czerwono :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Bogumil,

Cytat
i zero odzewu, jak by się zapadł pod ziemie

Dopiero zakończyłem weekend w 90% za kierownicą, także wybacz. Pod ziemię zapadam się tylko hobbystycznie.

Anulujcie wszyscy - jeśli ktoś tego jeszcze nie zrobił swoje płatności automatyczne bo część użyszkodników natychmiast po zaciągnięciu środków zamiast do mnie napisać, z automatu wszczyna spór na paypal i co 5 minut mam zablokowane konto. PW mam zwyczajnie zapchane na PiO chwilowo bo nie było mnie online. Każdy komu środki zaciągnęło jednak, dostał zwrot - Boguś eknij w konto. 

ricco-banner.png

Ich sprzedaż ruszy na dniach, musimy przerobić nieco panel aby możliwe były 2 pakiety LITE i PRO. O ile w PRO na rezultaty czeka się 12-24h to w LITE czeka się dłużej, o skuteczności ciężko pisać bo to NAJBARDZIEJ zależy od linków i rzucanie liczbami jest mało warte, średnia skuteczność jest na tyle dobra, że zdecydowaliśmy się to wprowadzić do sprzedaży. Najtańszy pakiet na chwilę obecną będzie kosztował tyle co piwo w barze (i to jeszcze niedrogim), można sobie jedno w miesiącu odmówić i potestować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności