Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

zaindeksowanych 518/1000.
Co stanowi ponad 50% ... ale co ważniejsze indeksowanie jest bezobsługowe. Tak, że ja też jestem pod wrażeniem  :zdziwko: 

Do tego przyznam się, że od samego początku byłem sceptykiem klasy chyba konika^morskiego, mojego "konika" w tym wątku :hello: ;

• Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proponuję wprowadzić dodatkową płatną usługę. Sprawdzanie zaindeksowania linków i automatyczne dodawanie niezaindeksowanych linków do indeksacji. Jestem zwolennikiem pełnego automatyzmu i pewnie nie ja jeden.

• Like 4

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@arve

To prawda. Już temat podejmowaliśmy w rozmowie - koderro główny numer 1 (kolega ma sny z napisami w 3 językach) twierdzi, że do opanowania w krótkim czasie, także pewnie się pojawi opcja niedługo. Ale jak już mówiłem - najpierw jeszcze kosmetyka i skuteczność w górę do maksimum. 

ricco-banner.png

byłem sceptykiem klasy chyba konika^morskiego, mojego "konika" w tym wątku

Dogrywka w toku :D Tym razem już staranniej wyselekcjonowane 1k nieindeksujących się linków.

Będę informował na bieżąco :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Dirty Frank  jakieś API przewidujecie do ładowania linków? Czy ten sposób z importowaniem zostaje co powoduje ręczną robotę

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Tym razem już staranniej wyselekcjonowane 1k nieindeksujących się linków

sprawdź K^M czy to nie są aby 404 albo 500 cetki ;)
  • Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion Cenię Twoje poczucie humoru :) Nie ma "letko", ale uczciwie musi być ! Także  404, 500, domena główna niezaindeksowana i kilka innych numerów odpada.

Jedynie test w górskim krajobrazie, na zamarzniętej krętej drodze zamiast autostrady, ale bez urwiska na końcu ;)

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.