Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Moje wyniki po około 24h

profile z xneolinks:
SLAED 72%
xoops 80%
php-nuke 67%

inne profile i artykuły z gsa (ciężkie w indeksacji) 50%

tak więc po 1 dniu, wynik świetny, sprawdzę jeszcze jutro czy stopień zaindeksowania wzrośnie i za tydzień czy wszystko utrzymało się w indeksie ;)

@Dirty czy nasze beta pakiety jeszcze działają i można jeszcze wrzucić jakąś testową paczkę? :)

Edytowane przez s_matysik
  • Like 1

Dirty czy nasze beta pakiety jeszcze działają i można jeszcze wrzucić jakąś testową paczkę?
Sebastian - nie sądzisz, że to lekki nietakt mieć konto, bo tak wnioskuję po tym co Piszesz "Moje wyniki po około 24h" i jeszcze przymawiać się o testowe skoro już przetestowałeś produkcyjnie... Echa ta dzisiejsza młodzież  :boje_sie: 
  • Like 3

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

że to lekki nietakt mieć konto

Jasne trzeba wpierać autorów :) Czekam na pakiety jednorazowe ;) (najlepiej 20, 50 i 100 )

póki co chciałem przetestować indeksację innych linków, ale jak tylko pokażą się jednorazowe to będę pierwszym klientem :)

edit: w sumie system jest tak świetny że chyba kupię póki co basic bo autorzy są zapracowani i pakiety pewnie uzupełniać będą później

Edytowane przez s_matysik

jednorazowe to będę pierwszym klientem
To panie szanowny szukaj przy szosie ;)

system jest tak świetny
Najlepiej od razu klika jeden na produkcję drugi na testy

:paker:

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przypomniało mi się, że mam postawionego darmowego bloga wordpress, który nie chciał wejść w index od dwóch miesięcy. Wrzuciłem go na próbę, nie mineły 24h i jest zaindeksowany (wiem, że zaindeksowanie wordpressa to nie jest wielki wyczyn, ale zadziałało).

Reszta linków też na wysokim poziomie, więc :brawa:

Edytowane przez RTS
  • Like 1

@Dirty Frank,

wywaliło mnie z systemu bo nie zaakceptowałem konta, teraz właśnie patrze, a ja jestem na urlopie i w sumie nic nie robiłem przy tym jak otrzymałem maila.
Da się to jakoś ogarnąć ? Z urlopu wracam dopiero we wtorek. 

@Dirty Frank,

wywaliło mnie z systemu bo nie zaakceptowałem konta, teraz właśnie patrze, a ja jestem na urlopie i w sumie nic nie robiłem przy tym jak otrzymałem maila.

Da się to jakoś ogarnąć ? Z urlopu wracam dopiero we wtorek. 

Bez żadnych obaw, napisz na spokojnie jak wrócisz do mnie na PW lub support. 

ricco-banner.png