Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

@Dirty Frank,  

Dostałem właśnie maila

An administrator at BLACK-STAR INDEXER has changed your membership level.

Your membership has been cancelled.

If you did not request this membership change and would like more information please contact us at support@black-star.link

Log in to your membership account here: https://www.indexer.black-star.link/login/

Respectfully,
BLACK-STAR INDEXER

to te testy byly na 2 dni:) ? 

to te testy byly na 2 dni:) ?
Jak mawia porzekadło nie mój cyrk nie moje małpy.... ale z tym przymawianiem się o testy, to przesada. Zwłaszcza, ze system już jest uruchomiany produkcyjne.

@Dirty Frank -> Może warto zmienić tytuł tego wątku

BLACK-STAR INDEXING - Poszukiwani beta testerzy.

BLACK-STAR INDEXING - system do zadań specjalnych

;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@czarny

Test trwa o wiele dłużej niż 2 dni - cofnij się trochę w tym wątku.

Ogłoszenia parafialne.

217 osób dostało dostęp do systemu do testowania - za free.

79 osób wrzuciło swoje linki przynajmniej raz przez ten weekend.

Oficjalnych opinii - jak widzimy jest nieco mniej.

Do tych, którzy testowali a nie wyrazili opinii - prośba :)

Piszcie tutaj czy na innym forum gdzie testujemy - nawet jeśli np sys nie zaindeksował Wam linków. To dla nas ważna informacja - powód może być tylko jeden, mianowicie sys nie zassał waszej paczki. Jeśli do nas napiszecie, będziemy mogli indywidualnie sprawdzić dlaczego.

Znamy tylko wynik ogólny indeksacji - i nie damy rady wyciągnąć indywidualnie linków każdego z Was, żeby je indywidualnie sprawdzić, bo nie mamy w tej chwili na to czasu zwyczajnie. 

Na tą chwilę, testing-indexing za free kończymy do odwołania. Jeśli ktoś nie zdążył nas sprawdzić a jest zainteresowany zakupem - pisać na support. Sporo osób kupiło już normalnie pakiety. 

Za parę chwil pojawi się na stronie regulamin i kilka innych informacji.

Skuteczność BLACK-STAR, chyba jest jasna i czytelna :)

Na stronie pojawiły się kolejne gotowe pakiety. Pakiety jednorazowe "za chwilę" - na początku tygodnia pewnie.

Każdy z Was, który już w tej chwili jest zainteresowany zakupem i zakupi obojętnie jaki pakiet dziś do północy - otrzyma dodatkowy miesiąc kompletnie za darmo w swojej taryfie. Serwis ma cały czas błędy i wymaga kosmetyki, tak więc wychodząc userom na przeciw - kupując miesiąc, otrzymujesz dwa

To tak w ramach, dalszego testowania - już działającego systemu :)

Wszyscy, którzy już zakupili - również otrzymają jeszcze dziś mail z informacją, że otrzymują kolejny miesiąc zupełnie gratis - to z kolei "dziękuję" od nas - za zaufanie :) 

Wszystkich - którym jeszcze nie odpisałem indywidualnie a zgłosili się z pytaniem, problemem czy prośbą - przepraszam! Uzbrójcie się w jeszcze chwilę cierpliwości, nikt nie pozostanie bez odpowiedzi. 

Cóż więcej dodać... Spamujemy, nie śpimy :)

gwiazda.png

• Like 4

ricco-banner.png

Moja indeksacja po 2 dniach testu (dostep od piątku godzina ~13), wynosi ~26%, wiec jest daleka od indeksacji kolegów z forum, a dodana paczka to tylko katalogi i ogłoszenia które nie były zaindexowane.

Spodziewałem się że testy kont free, potrwają chociaż 7 dni, aby udowodnić te 90% skuteczności - szczególnie kiedy sam panel jest w ogolę niedopracowany i strona bardziej przypomina wczesną wersję ALFA niż udostępniony publicznie system z płatnościami. 

Możecie mniej odjąć od tego 100% zadowolonych użytkowników :), zobaczymy ile % będe miał za 7 dni bo jak na razie to skuteczność mam na poziomie bl-indexera, a do instatlinkindexer jeszcze daleka droga.

@czarny

Dziękujemy za Twoją opinie :)

Spodziewałem się że testy kont free, potrwają chociaż 7 dni

Mamy nadzieję, że napiszesz również za 7 dni jak tam stan indeksacji :)

A póki co - pozostaje Ci BL-Indekser i reszta propozycji na rynku. 

ricco-banner.png

wiec jest daleka od indeksacji kolegów z forum, a dodana paczka to tylko katalogi i ogłoszenia które nie były zaindexowane.
Zapytam z ciekawości i dla jasności - Sprawdzałeś jaki aktualny jest status odpowiedzi HTTP swoich linków = stron www czy tak wrzuciłeś, to co akurat było pod ręką  ? 

Pamiętam, ze swojego doświadczenia i świetności KatalogSubmittera takiego klienta któremu "nie dodaje i co panie zrobić..." i owszem nie dodawało, bo zamiast listy SEOkatalogów wgrał sinuke  czy też na odwrót i miał problem :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion tak sprawdzałem. Nie jestem tutaj od roku, i nie szukam dziury w całym :)

@Dirty Frank, oczywiście udostępnię info po 7 dniach, i sprawdzę jeszcze 2x czy czasem któryś z linków nie ma "noindex" lub innych kwiatków które mogą nie pomagać w indeksacji :) Zobaczymy, może się nawrócę ;]

• Like 1

up

Dokładnie tak, tylko że limit zeruje się o 3:00

Do czasu aż wrzucimy pełną historię każdego usera w panelu z widocznym limitem, niestety tak to musi wyglądać. Do tej pory, część z Was wrzucała pliki z linkami często szybciej ale to będziemy też dalej moderować ręcznie, żeby nic nie poleciał w kosmos - jak do tej pory. 

edit: limit indywidualny poległ po drugiej dobie za pierwszym razem, jak testowało raptem 10 osób. Także zostanie już ta wersja na stałe raczej. Dla Was jest chyba również wygodniejsza (?)

Edytowane przez Dirty Frank

ricco-banner.png

A więc tak, w piątek w nocy dodałem linki (z różnych źródeł) do systemu. Indeksacja na dzień dzisiejszy równo 80% :) Także polecam system. 

Przy okazji, scrapebox do sprawdzania indeksacji moim zdaniem obecnie się kompletnie nie nadaje, głównie przez błędne uznawanie działających prywatnych proxy za niedziałające. Czym sprawdzacie indeksację Panowie?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice