Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Zadaniem systemu indeksujacego jest "indeksacja stron" - wspomaganie indeksacji. Natomiast te juz zaindeksowane powinny być "podtrzymywane" po przez kolejne zabiegi leżące po stronie użytkownika, a nie systemu indeksujacego.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a to co się zaindeksuje to i tak będzie wypadać

Paczka k2 indeksowana własnymi metodami ~2 mce temu. W indeksie 30%.

a co Wy się tego k2 tak uczepiliście

Zajechany skrypt to najlepszy skrypt do testowania. Skoro system zaindeksuje coś na takim skrypcie to zaindeksuje wszystko inne. Nie sztuka indeksować jakieś podstrony na własnych domenach czy linki TR, to wpada w indeks bez żadnych problemów.

Edytowane przez x1349

@paypal - jest bardzo dobry - clickbank kiedyś mi wysłał powiadomienie o zwrocie pieniędzy(że mi zwrócił) i myślałem że załatwione - 2 miesiące później i kilka maili do CB  jednak kaski nie było na koncie- założyłem w PP spór (wysłałem print scrina->imacros;) ) i CB jednak diengi oddał...

to znaczy że będzie mi bez mojej wiedzy co miesiąc kosiło z PP po 59,00?

Nie bez wiedzy gdyż takie cykliczne płatności wymagają najpierw jednorazowego zatwierdzenia. Poza tym nie musisz płacić z karty, bo możesz dane konto paypala zasilić gotówką.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii