Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Panowie wyluzujcie. Dzisiaj działa jutro nie - taki lajf :D

Ja też mam OSTATNIO bardzo marne spostrzeżenia dot. systemu - absolutnie nic nie mam do twórców systemu i życzę im jak najlepiej, ale prawda jest taka że obecnie jest marność panowie z indeksacją.

Pierwsze testy były bardzo pozytywne, lecz teraz jest mniej niż 5% indeksacji tych samych linków dodawanych przez tydzień czasu w paczce 100k. I wcale nie są to "syfy" linkowe.

Nie chcę robić żadnej antyreklamy - dlatego by nie było pretensji - niech ktoś postronny zrobi test na np. liście 1k-10k i się wypowie. Mogę sprawdzić indeksację swoim softem i opublikować tutaj wynik(osoba która mi prześle linki bedzie mogła sprawdzić ręcznie wybrane adresy czy faktycznie są/nie ma w indeksie - po prostu odeślę posortowaną listę jest/nie ma w indeksie).

Chętni ? :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No z tego co patrzę to nic nie drgnęło z tych linków co wrzucałem. Znowu kasa wywalona w błoto.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

to ty sprawdzasz SB indeksacje wiec mnie nie pouczaj czym mam ja sprawdzać!

Jak to mówią, uderz w stół...  :)

Przy innym systemie indeksującym pisałem...

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/214566-speed-linksnet-poszukiwanych-10-betatesterow/?p=1435959

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dostanę informację dlaczego mój pakiet został zmniejszony w systemie bez mojej wiedzy? Bo na miale nie odpisujecie!

SBO6f.jpg

An administrator at BLACK-STAR INDEXER has changed your membership level

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Moja paczka chyba została przetworzona bo wcześniej był dramat a dziś patrze na staty i mam takie coś

1vBfM.jpg

poprzednio było tak

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Może już przemielili zaległe pliki, chociaż coś dziwnie cicho w tym temacie.

U mnie na paczce z 13.08 skuteczność 64% - same profile na forach mybb, phpbb i SMF

To nie mógł być przypadek że na początku system miał kilkadziesiąt % skuteczności.. kwestia tylko jest zapewne w ilości linków jaką może przemielić w danym czasie.

Witajcie Panowie, przepraszam że nie reagowałem w weekend - potrzebowaliśmy znowu trochę czasu.

Wszystko co napisałem wcześniej - podtrzymuję bez żadnych obaw. 

Wprowadziliśmy kolejne zmiany.

Widzicie sami (skuteczność), że nie próżnujemy. Wyciągamy wnioski. 

Na tą chwilę, po najnowszych zmianach - system przerabia dużą większość Waszych paczek jeszcze raz. 

I będzie to robił do skutku - aż skuteczność będzie taka o jakiej sobie swobodnie rozmawiamy.

Sam system jest diabelnie skuteczny, problem jest gdzie indziej i go rozwiążemy. 

Dziś kolejny duży krok do przodu. 

Zabieram się do odpisywania Wam na maile. 

ricco-banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności