Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam czegoś do porównania z moim systemem. Konkurencja chwilowo się serwisuje, widzę. Interesuje mnie stan "na dziś". @Dirty Frank czy jest możliwość wrzucenia, oczywiście odpłatnie, paczki w granicach 1 mio ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

opublikujesz tutaj wynik

Oczywiście, jeśli sobie życzysz. Nie widzę żadnego problemu, o ile masz na myśli wynik Twojego systemu, bo mój jest do "użytku wewnętrznego", tak więc wynik i tak będzie raczej zdecydowanie nieprzydatny dla ogółu. :)

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

bo mój jest do "użytku wewnętrznego"

A ja mam w stodole słonia :D

PS. Szlafrock wiesz dlaczego nie konia? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Znając @cinmara to ... dobrego, autorskiego. Nie sądzę, żeby padła odpowiedź / inna odpowiedź, ale oczywiście nic nie mówiłem i czekam na info ;)

Ps. na tym forum jest ogólnodostęony soft, który potrafi to zrobić raczej poprawnie (w odróżnieniu od SB np.)

A ja mam w stodole słonia

De gustibus non disputandum est ...

E: a zresztą ... co mi szkodzi, przyjmę 1-10k linków do indeksacji za free od 1 usera, który zgłosi się na priv. Nie mam konta w żadnym systemie indeksującym. Hasło: SŁOŃ :D

Edytowane przez Konik^Morski
  • Like 3

przyjmę 1-10k linków do indeksacji za free od 1 usera

zajrzałem do forumowej poczty ... 2 zgłoszenia tylko w tej nocnej porze. Wybrałem wg starszeństwa - testować będzie Mariusz. Drugie zgłoszenie, nagroda pocieszenia - w toku ustaleń ;)

• Like 1

Cholera nie zdążyłem :(

Taki z Ciebie weteran jak z koziej ()() trąbka!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Test na paczce @Mariusza, pierwsze wstępne wyniki:

- discuz

- dodawanie zakończone tuż przed przekazaniem do indeksacji i wtedy zmierzony index 0,1%

- linki bez otoczki tekstowej

- uid = 4-7 cyfr

Po 8h - 21%, sprawdzane własnym softem i wybiórczo ręcznie poprzez kombinację operatorów G.

Ps. SB pokazuje wyniki "z czapy" a już zwłaszcza dla tak zbudowanych url jak w tym skrypcie a metoda weryfikacji dostępna dla własnych spamów tu oczywiście nie wchodziła w grę.

SB 2.0 też pokazuje wyniki z czapy? Patrzyłem sobie przed chwilą na niewielkiej paczce linków i weryfikowałem losowo ręcznie różnymi metodami (przez site:, wzięcie url w "", inurl: i wrzucenie fragmentu mojego profilu - np unikalnego opisu - w "") i się wyniki zgadzały w 100%. Za mała próbka, moje szczęście czy problem dotyczy wersji 1?

SB 2.0, są rozbieżności. Teraz sprawdziłem na szybko 15 sztuk z paczki Mariusza, które SB określił jako zaindeksowane a nie są. Jak znajdę wolną chwilę to może zrobię test na własnych linkach i wtedy pokażę.