Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.indexer.black-star.link/limit-osiagniety/

Po załadowaniu pakietu pod korek (ilość linków równa pakietowi) przeglądarka tak reaguje:

"Nieprawidłowe przekierowanie
Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie."

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz

Dzięki za info! (50k linków?)

Piszcie Panowie jak te nowości się będą dławić. Prosimy o wyrozumiałość w dalszym ciągu. 

@Dave Jordan, Królu Złoty - give me 5 minets! jeszcze tylko zbanuje Twoje IP..... żart ofkors, zaraz spojrzę!
(nie wolno anulować subskrypcji! :crazy:  :nonono: ) 

@Dralik!

Daj mi jeszcze godzinkę, najprawdopodobniej tak - jest wsio ok, testujemy zupełnie nową formę podawania linków, potrzebujemy Waszego wsparcia w postaci ładowania jak słusznie nazwał to kolega Mariusz pod korek dziś i pokazania nam palcem błędów. 

Za chwilę napiszę więcej! 

Edyta: @Mariusz & @Dralik - wszystkie linki weszły pięknie w system, za chwilę wygłaskamy te niemiłe komunikaty w przeglądarce. 

Edytowane przez Dirty Frank

ricco-banner.png

to może ja coś napiszę, specjalnie wrzuciłem paczkę najpierw 5312, wyskoczył komunikat, że mogę dziś jeszcze 4688, wrzuciłem SPECJALNIE paczkę 20k, wyskoczył komunikat o prawidłowym wrzuceniu i :)Twoje zgłoszenie zostało poprawnie przyjęte do realizacji. Załadowałeś 20549 linków.
Dziś pozostało Ci 4688 linków do indeksacji

czyli nadal można wrzucać bezczelnie, a komunikat pozostaje bez zmian, pakiet pro

wstrzymajcie się proszę 45 minut z uploadem, już lecą gotowe poprawki. 

edytix: changes done. 

Jak by ktoś zauważył jakieś zonki, postaram się gratyfikować ich wskazanie. 

Edytowane przez Dirty Frank

ricco-banner.png

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /home/rucinsky/domains/indexer.black-star.link/public_html/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3732

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

(nie wolno anulować subskrypcji! :crazy:  :nonono: ) 

Chyba sobie jaja robisz... u mnie tak samo pieniądze wzięte za cały miesiąc i cofnięta możliwość używania systemu ale nie kłopocz się, konkurencja chętnie mnie przyjęła. Żałuje bo więcej systemów gwarantuje rozwój, inwestycje w projekty no ale cóż... 

Alkowiki - dla większego relaksu